Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Ci-Köfte Varsa Isin Ucunda Yarin Isvicreye Gecip Senin Vizeyle Bizzat Ilgilenecem  :haha:
Benmi Actim Sayin Gece Küfte Muhabbetini, Kendim Ettim Kendim Buldum Oldum Yani  :haha:

RIBERY

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 12, 2009, 12:04:14 ÖÖCi-Köfte Varsa Isin Ucunda Yarin Isvicreye Gecip Senin Vizeyle Bizzat Ilgilenecem  :haha:
Benmi Actim Sayin Gece Küfte Muhabbetini, Kendim Ettim Kendim Buldum Oldum Yani  :haha:
Yaa aynen öylede bizde yandik yani bu arada  :haha:

gece

Alıntı yapılan: RIBERY - Mart 12, 2009, 12:04:35 ÖÖas gece nasılsınız?

Iyiyim Tesekkür Ederim  :)
Siz Nasilsiniz ?

ATAAN

Hosgeldiniz RIBERY, Kusura Bakmayin Mesajlar Hizli Akinca Göremedim Sizi

perer

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 12, 2009, 12:04:14 ÖÖCi-Köfte Varsa Isin Ucunda Yarin Isvicreye Gecip Senin Vizeyle Bizzat Ilgilenecem  :haha:

İşte bende bunu senden nasıl isteyeceğimi düşünüp duruyordum demek bi g-köfte ile hallolabiliyo neden şimdiye kadar düşünemedim ki !!! :)

RIBERY

Alıntı yapılan: gece - Mart 12, 2009, 12:05:50 ÖÖIyiyim Tesekkür Ederim  :)
Siz Nasilsiniz ?

çok şükür ıdare eder

RIBERY

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 12, 2009, 12:06:38 ÖÖHosgeldiniz RIBERY, Kusura Bakmayin Mesajlar Hizli Akinca Göremedim Sizi

hoş bulduk önemlı degıl ınsAllah hepınız ıyısınız

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Mart 12, 2009, 12:07:30 ÖÖİşte bende bunu senden nasıl isteyeceğimi düşünüp duruyordum demek bi g-köfte ile hallolabiliyo neden şimdiye kadar düşünemedim ki !!! :)
Sen Köfteyi Yogurmaya Basla Vize Isi Tamam  :haha:
Cok Sükür Iyiyiz Hamdolsun Allaha Ribery, Sizide Iyi Gördük  okey:)

perer

Acaba açık kasap varmıdır bu saatte ??? offoff:) ???

gece

Kiymayi ben yollayimmi  ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Mart 12, 2009, 12:18:31 ÖÖAcaba açık kasap varmıdır bu saatte ??? offoff:) ???
Kösede Nöbetci Kasap Vardi Perer  :haha:

perer

perer

Ben bi koşu gidip bakayım o zaman :))

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 12, 2009, 12:20:50 ÖÖSabaha kadar burda olurmu  ??? :haha:

aaa ayip ettiniz hepen isinlariz ya :haha:

perer

İşin ucunda vize var :) bırakın g-köfteyi Ali nazik, beyti Patlıcan kebabı bile yaparım :))