Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Sabaha Kadar Bekliyecemmi Ya
Idare Edemem Sayin Gece Idare Edemem  :haha:
https://www.youtube.com/watch?v=JHJMP-G8r38

gece

Off ya bizede varmi bu ziyafetten pay acep  utanan:) ;D

gece

Ben de Ataan bey bende  :haha:

ATAAN

Patlican Kebabina Varya Green Card Bile Cikarttirim Ben Sana  :haha:

perer

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 12, 2009, 12:25:18 ÖÖPatlican Kebabina Varya Green Card Bile Cikarttirim Ben Sana  :haha:

Yok Green Card istemem İsviçre Aile birleşim vizesi olsun pasaportumda yeter :) Gece tabii ki bu ziyafette sizde varsınız... Ne isterseniz :)

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 12, 2009, 12:27:21 ÖÖYok Green Card istemem İsviçre Aile birleşim vizesi olsun pasaportumda yeter :) Gece tabii ki bu ziyafette sizde varsınız... Ne isterseniz :)

Allah derim  alkis:)
Tesekkür Ederim . clap:)

perer

Ya şimdi bende Ataanın g-köfte krizi gibi vize krizine girdim iyimi.. Acaba bende koltuktan bi ısırık alsam bu isteğimi köreltebilirmiyim :)

ATAAN

Bana Küfte Yapacagina Benim Koltuktan Isirik Istiyor Yaaa  :haha:

perer

Yav yapacamda kıyma yok urfanın farklı bi usul g-köfte şekli vardır, kıymasız ve yumurtalı olur bu, isterseniz ondan yapabilirim ama ben pek sevmem.

ATAAN

Biz Yine Cay Icecez Anlasildi Bu Gece  :haha:

perer

Çayı sayın gece güzel demliyor. Yine ondan isteyebilirim tek şekerli demli ( Sayın moderatörden böyle bişeyide istemek biraz yüzsüzlük oluyo ama kusura bakmaz sanırım)

perer

Çok iyi yaa:) şu öndeki tam benim istediğim gibi ama onu alırsam sanki kule yıkılacak gibi geliyo :)

ATAAN

Sayin Gece Siz En Alttakini Alin Sorun Kalmasin Cay Sirasinda  ;D

perer