Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 12, 2009, 09:47:59 ÖSkonuşcam işte banane ya :haha:
Hissst  Bak Biiiii Köy Degirmenine Gidip Su Böregi Ye Benim Icin Ya, Bide Bide Antalyaspor Büfesinde Yengen Ye  offoff:)  yaril:)

zeytin

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 12, 2009, 09:52:24 ÖSHissst  Bak Biiiii Köy Degirmenine Gidip Su Böregi Ye Benim Icin Ya, Bide Bide Antalyaspor Büfesinde Yengen Ye  offoff:)  yaril:)

yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 12, 2009, 09:52:24 ÖSHissst  Bak Biiiii Köy Degirmenine Gidip Su Böregi Ye Benim Icin Ya, Bide Bide Antalyaspor Büfesinde Yengen Ye  offoff:)  yaril:)

yengeni bugün yedim hehehe Antalyaspor ne oluyo acaba :haha:

ATAAN

Dedemanin Hemen Karsisinda  :haha:

zeytin

yaril:) yaril:)
konyaaltının ordamı :P

perer

Selam arkadaşlar

Ataan bu saatlerde sanırım kan şekerin düşüyo senin :) Yine yemeklerden bahsediliyo

NİLSENAM

Alıntı yapılan: perer - Mart 12, 2009, 10:03:38 ÖSSelam arkadaşlar

Ataan bu saatlerde sanırım kan şekerin düşüyo senin :) Yine yemeklerden bahsediliyo

hoşgeldiniz nasılsınız  :)

renk değiştirmişsiniz tebrikler  alkis:)

perer

Hoşbuldum teşekkür ederim Nil, evet bende farkettim renk değiştirmişim sanırım mesaj sayısına göre değişiyor değilmi renk?

NİLSENAM

Alıntı yapılan: perer - Mart 12, 2009, 10:06:33 ÖSHoşbuldum teşekkür ederim Nil, evet bende farkettim renk değiştirmişim sanırım mesaj sayısına göre değişiyor değilmi renk?

evet,mesaj sayısına göre renginiz değişiyor :)

gece

Iyi Aksamlar almancax sakinleri  :)

zeytin

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 12, 2009, 10:07:49 ÖSIyi Aksamlar almancax sakinleri  :)

hoşgeldin ablacığım,nasılsın  alkis:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 12, 2009, 10:07:49 ÖSIyi Aksamlar almancax sakinleri  :)

amaninde amanin kim gelmiş
ablacım hoşgeldin alkis:)

perer

Herkeslere merhabalar hoşbuldum sizlerde hoşgeldinizz :)

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 12, 2009, 10:08:18 ÖShoşgeldin ablacığım,nasılsın  alkis:)

Hosbuldum  :-*

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 12, 2009, 10:08:25 ÖSamaninde amanin kim gelmiş
ablacım hoşgeldin alkis:)

Aman aman yüksek sosyetem benim hani beni alacaktin Tayyarenle bekle bekle agac ettin benim hayirsiz zeytinim  :haha:

zeytin

abow Gece ablam ben seni unuturmuyum hiç gelecek Cetim 2 güne kadar merak etme ;D