Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:07:22 ÖSAntalyaspor Büfesinde Yengen Yemeyide Unutma Lütfeeeeeen :haha:

yaw sen benlen dalgamı geçiyon yengen yedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  ;D

...mystery...

:haha: İstanbul balıklarına laf yok lütfiiinn... :haha:

ATAAN

Antalyaspor büfesindemi?

ATAAN

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 13, 2009, 09:08:29 ÖS:haha: İstanbul balıklarına laf yok lütfiiinn... :haha:
Bak Sazan Atliyor  :haha:

zeytin

gece

Ben hic bilmem ne nerde güzel  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:09:07 ÖSBak Sazan Atliyor  :haha:

istanbullu olmadığım için üstüme alınmadım balık sevmediğim için hiç alınmadım yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 13, 2009, 09:10:01 ÖSBen hic bilmem ne nerde güzel  :haha:

ben seni götürcem merak etme ablacım utanan:)

gece

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:09:07 ÖSBak Sazan Atliyor  :haha:
yani alındım... ;D bari ne biliyim böyle istavrit,çupra,çinekop,somon,mezgit falan deseydin patron sazan olmuyo... ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 13, 2009, 09:10:30 ÖSistanbullu olmadığım için üstüme alınmadım balık sevmediğim için hiç alınmadım yaril:)
o laf bana bana... ;D

ATAAN

Ye Ne Isin Var Senin Sarampolde Neyim
Sahi Tren Baslamismi Sefere?

ATAAN

Istanbulda Galata Köprüsünün Altinda Yiyecen Baligi Offf Iki Dublede Raki Yaninda
Ahhh Ahhh  offoff:)

...mystery...

yanındada sigara ayy çikolata... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:12:44 ÖSIstanbulda Galata Köprüsünün Altinda Yiyecen Baligi Offf Iki Dublede Raki Yaninda
Ahhh Ahhh  offoff:)

Biri krize girmis  :haha:

ATAAN

Gizemcim Ben Sigara Kullanmiyorum Asistanim, Hatirliyormusun Cikolota Zehirlemesine Girecektim Nerdeyse Ilk Bir Hafta  :haha:

...mystery...

evet hatırladım o yüzden çikolata dedim yaa... :haha: neyse iyi yaa bayadır içmiyosun sanırım patron süper süper babamda o dönemlerde bıraktı o da içmiyo.. :haha: burçlardan mıdır nedir?? o da aslanda... ;D