Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:11:51 ÖSYe Ne Isin Var Senin Sarampolde Neyim
Sahi Tren Baslamismi Sefere?

yaril:) yaril:) süpriz demem
nesi varmış şarampolun neyin

ATAAN

Ben Sigarayi Kullanirkende Sevmezdim Zaten  :haha:
Zeytin Sarampol de Enver Usta Var Bari Orda Tavuk Corbasi Ic Madem Oralarda Gezecen  :haha:

...mystery...

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:19:07 ÖSBen Sigarayi Kullanirkende Sevmezdim Zaten  :haha:
Zeytin Sarampol de Enver Usta Var Bari Orda Tavuk Corbasi Ic Madem Oralarda Gezecen  :haha:

giderim nidemek içerim bir çorba kur;)

ATAAN

Ben Antalyayi Bir Arayim Tren Baslamismi, Bu Tosbanin Söyleyecegi Yok  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:21:50 ÖSBen Antalyayi Bir Arayim Tren Baslamismi, Bu Tosbanin Söyleyecegi Yok  :haha:

yuk arama sende gidene kadar merak et süpriz olsun çok değişmiş buralar ;D

ATAAN

Ben Haziranda Gidecegim Büyük Bir Ihtimalle

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:24:33 ÖSBen Haziranda Gidecegim Büyük Bir Ihtimalle

hadi bee ben yine gidiyom haziranda Sanada hazirana kadar süpriz olsun alkis:)

...mystery...

ağustos'ta bende gidiceemm... :haha: toplu buluşma düzenleyelim... :haha:

ATAAN

Iyi Ben Ordayken Gelirseniz, Abiniz Bir Gezdirsin Sizide Antalya Neymis Ögrenin  
Sapampollerde Ayakkabi Eskitmeyin  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 13, 2009, 09:28:16 ÖSağustos'ta bende gidiceemm... :haha: toplu buluşma düzenleyelim... :haha:

Aboww olmadı simdi Ağustosta inşAllah Almanyada olcam  :)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 13, 2009, 09:29:36 ÖSIyi Ben Ordayken Gelirseniz, Abiniz Bir Gezdirsin Sizide Antalya Neymis Ögrenin  
Sapampollerde Ayakkabi Eskitmeyin  :haha:

iyide nirde bulcez seni yaril:)

perer

Termasosa gidin olymposa yada phaselise oda olmadı aspendos. Ama Antalya'nın en güzel şelalesi Kurşunklu şelalesini görmemezlik etmeyin :) Bu arada merhaba herkese

ATAAN

Bulursunuz Merak Etmeyin  okey:)

ATAAN

Amanin Biri Olimpos Dedi Yine Benim Olimpos Krizim Tutacak Simdi  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 13, 2009, 09:30:35 ÖSAboww olmadı simdi Ağustosta inşAllah Almanyada olcam  :)
o zamaaaaann Temmuz?? ;D annemleri ayarlayabilirim.. :haha: hatta zaten bu sene Ağustos'ta olmaz... ;D ramazan başlıyo ya evet evet olmaz... :D

zeytin

Alıntı yapılan: perer - Mart 13, 2009, 09:33:21 ÖSTermasosa gidin olymposa yada phaselise oda olmadı aspendos. Ama Antalya'nın en güzel şelalesi Kurşunklu şelalesini görmemezlik etmeyin :) Bu arada merhaba herkese

Kurşunlu ,Düden heryeri güzeldir alkis:)