Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

perer

Ben bakıyorum arada sen varsın diye geri gidiyorum sayın geceyi yalnız yakalayamadım :haha: :haha:

Olurmu Ataan ben kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğim hiçbişeyi arkasından da söylemem  :haha: :haha:

gece

Anaa kabak benim basima patlamis yaaa :haha: :haha:

perer

Alıntı yapılan: gece - Mart 15, 2009, 12:20:13 ÖÖAnaa kabak benim basima patlamis yaaa :haha: :haha:

Olurmu sayın gece ben gelir gelmez lafı yedim baksanıza  :haha: :haha: :haha:

gece

Ya Perer siz laf yimissiniz ben Zopa yiydim ya :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 15, 2009, 12:10:33 ÖÖBiz Orda Bayanlara El Kalkmaz Efendim,

Biliyorum efendim Espiri ya  ;D

perer

Kim ne zopası nasıl nerde  :haha:

Kimse bi amme hizmeti yapan moderatörüme el kaldıramazzzzzzzzz tickoff:) :zopa: :haha:

KasperSky

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 15, 2009, 12:24:43 ÖÖKim ne zopası nasıl nerde  :haha:

Kimse bi amme hizmeti yapan moderatörüme el kaldıramazzzzzzzzz tickoff:) :zopa: :haha:

Yok bee sakaydi Perer ama Tesekkür Ederim yani  :haha:

KasperSky

perer

Oh rahatladım yoksa bende burdan zopaları toplayıp gelecektim vize falan dinlemedim :))

perer

ATAAN

Biz Ne Hizmeti Yapiyoruz Efendim, Cay Demlemenin Disinda  :haha:

perer

Aman sayın danışmanım sizde çok önemli hizmetler veriyosunuz bize, inkar edilebilirmi  okey:)

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 15, 2009, 12:28:17 ÖÖOh rahatladım yoksa bende burdan zopaları toplayıp gelecektim vize falan dinlemedim :))

Yok ya Tesekkür Ederim  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 15, 2009, 12:29:09 ÖÖBiz Ne Hizmeti Yapiyoruz Efendim, Cay Demlemenin Disinda  :haha:

Cay olsa süper olurdu ya danismanim  ;D

gece