Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 15, 2009, 01:01:56 ÖÖhemde çok anlayarak aldım bu mesajı saygılar sunarımm bende kolay kolay kalp kırmam helede sevdiğim insanların ki hiç umarım bu sosyal mesajda alınmıştır..

cofe:) eveett hani çaylar bekledik o kadar seni çekiştirirken iyi giderdi Ataan  :haha:

Herkez mesaj veriyo ya

Ben acik söyleyim kirilirsam zor dönerim geri oana göre
kolay kolay agir yara almam ama alirsamda dönüp bakmam  :haha: :haha:
Acik acik mesaj falan degil haaa ;D

perer

Aman sayın moderatörüm sizin kalbinizi kıranın ben kafasını kırarım  :zopa:

ATAAN

Burcumun Özelligi Olarak
Yarali Aslan Ne Yapar Bir Arastirin Bakayim  ;D

ATAAN

Alıntı yapılan: perer - Mart 15, 2009, 01:06:29 ÖÖAman sayın moderatörüm sizin kalbinizi kıranın ben kafasını kırarım  :zopa:

Burda Bir Cete Olusumu Var, Hukukcu Olarak Buna Müdahele Edip Ikinizide Göz Altina Aldim  :haha:

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 15, 2009, 01:06:29 ÖÖAman sayın moderatörüm sizin kalbinizi kıranın ben kafasını kırarım  :zopa:

AAAAAAA cok tesekkür ederim perer ya ben sizi sevmeye basladim ya alkis:) alkis:) ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 15, 2009, 01:07:45 ÖÖBurda Bir Cete Olusumu Var, Hukukcu Olarak Buna Müdahele Edip Ikinizide Göz Altina Aldim  :haha:

Beni göz altina almak öylemi  kur;) :zopa:

perer

:-X  Aman korkarım ben aslandan :))

Ben bi kovayım yaralı bi kova sadece ağlar başkada bişey yapmaz  :haha:

perer

Aman sayın moderatörüm dikkat edelim yaparmı yapar valla...

Ben sizi zaten en baştan sevmiştim ki :)))

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Mart 15, 2009, 01:08:23 ÖÖAAAAAAA cok tesekkür ederim perer ya ben sizi sevmeye basladim ya alkis:) alkis:) ;D

Hatta Kaninizda Biraz Fokurdadi
Cete Kurmaktan Tutuklusunuz, Konusmama Gibi Bir Lüksünüz Yok, Avukatiniz Gelene Kadar Biz Sizi Konusturmasini Biliriz  :haha:

ATAAN

Burda Kesin Bir Cetelesme Varrrrrrr
Görevliler Yakalayinnnnnnnnnnnnnn  :haha:

perer

Tamam sorun söyleyim :)  :haha: :haha: :haha:

ATAAN

Arkanizda Hangi Örgüt Var Kimin Namina Calisiyorsunuz Eylemleriniz Neler Kac Kisisiniz Ne Zamandan Beri Bu Ceteyi Kurmayi Planliyordunuz  :haha:

gece

O ne ya sorguyami cekiyorsunuz bizi bilelim de ona göre  >:(
MODERATÖR  ünvanini kavak agaci niyetine tasimayalim dimi  :haha: :haha:

perer

Durun teker teker sorun...

Yok öyle bişey bunlar basının uydurmaları  :haha:

perer

Aman sayın moderatörüm provakasyona gelmeyeleim. Bunlar bizi yıpratmak için çıkarılmış dedikodular  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: perer - Mart 15, 2009, 01:18:00 ÖÖAman sayın moderatörüm provakasyona gelmeyeleim. Bunlar bizi yıpratmak için çıkarılmış dedikodular  :haha: :haha:

Sayin Perer merak etmeyin siz ben hallederim  kur;) ;D

perer

Ok size bıraktım sayın gece  okey:)