Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 17, 2009, 10:39:27 ÖSBende Aile Birlesimi Yapacamda Daha Aile Bulamadim Yavv  :haha:

yaril:) yaril:)Nye ''D'' yokmu ne oldu ona.Bu arada 2 gün sonra yeni türkünün konserine gidiyorum artıkın senin yerinede dinlerim müzikleri  funny:)

emk87

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 17, 2009, 10:39:27 ÖSBende Aile Birlesimi Yapacamda Daha Aile Bulamadim Yavv  :haha:
anlaşılan sizin ailen kurma hevesiniz var Ataan bey :)

ATAAN

Cok Kötüsün Zeytiiiin, D'ye Ben Bir Sorem Aile Birlesimi Takilalimmi Diye  :haha:

3,14

--> Aaaaa Ask olsun Ataan Kayinbiladerim, cok darildim, bunu Sevgi görse o da cok kizar sana emin ol. :zopa:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 17, 2009, 10:42:10 ÖSCok Kötüsün Zeytiiiin, D'ye Ben Bir Sorem Aile Birlesimi Takilalimmi Diye  :haha:

Niyekine kötüyümmmmmm
Sor bakem nikah şahidiz olabilirim ;D

ATAAN

Persembe Günü Dügün Vaaaar   alkis:)
Benim Degil  offoff:)   :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 17, 2009, 10:43:04 ÖS--> Aaaaa Ask olsun Ataan Kayinbiladerim, cok darildim, bunu Sevgi görse o da cok kizar sana emin ol. :zopa:
Sevgi Zaten Benim Kardesim Onurcum,  okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 17, 2009, 10:52:18 ÖSPersembe Günü Dügün Vaaaar   alkis:)
Benim Degil  offoff:)   :haha:

kolbastı oyna ozaman  :haha:

gece

Ne oldu ki kim benim Danismanima Zopa Gösterdi  :zopa: kur;) ;D

ATAAN

Valla Ne Basti Oynayacam Bilmiyorumda Beni SIKINTI Basti Bende Evleneyim Ya  :haha:

zeytin

Seni bu çeneyle kimse almaz ben sana deyim bakk ;D

ATAAN

Ya Cok Konusmam O Zaman Sadece Yazarim  :haha:

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 17, 2009, 10:55:58 ÖSSeni bu çeneyle kimse almaz ben sana deyim bakk ;D
Allah Kardesinde Hayirlisini Versin  yaril:)

zeytin

İnşAllah amin nerde seni alcak hatun yandı ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 17, 2009, 10:57:17 ÖSAllah Kardesinde Hayirlisini Versin  yaril:)

Ben her eve lazım kardeşlerdenim bilmiyinmi kur;)

ATAAN

Beni Alan Hatun Yasadi, Hem Ben Bonusluyum Bide Nanom Var, Hazir Büyümüs Cocuk Yanee  :haha: