Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

:haha: :haha:

ya o adamı sorsalar  :haha: :haha:

ATAAN

Diriz O Adami Bilsek Burda Ne Isimiz Var Kardesim, Biz Buraya Delilikten Geldik Salakliktan Degil  :haha: :haha: :haha:

gece

Onada yazik yani bizim kafamiza giren adamdada akil yok ya :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:50:23 ÖSDiriz O Adami Bilsek Burda Ne Isimiz Var Kardesim, Biz Buraya Delilikten Geldik Salakliktan Degil  :haha: :haha: :haha:

The Dabi dabi :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:50:23 ÖSDiriz O Adami Bilsek Burda Ne Isimiz Var Kardesim, Biz Buraya Delilikten Geldik Salakliktan Degil  :haha: :haha: :haha:

yaril:) yaril:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 20, 2009, 06:50:37 ÖSOnada yazik yani bizim kafamiza giren adamdada akil yok ya :haha:

aklı olsa zaten bizim gibi akılsızın kafasında ne işi var  yaril:) yaril:) yaril:)

ATAAN

Ya Gidip Bir Bardak Su Falan Icelim Canolar  :haha:

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 20, 2009, 06:51:55 ÖSaklı olsa zaten bizim gibi akılsızın kafasında ne işi var  yaril:) yaril:) yaril:)

Iste bende onu diyorum ya :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 06:52:17 ÖSYa Gidip Bir Bardak Su Falan Icelim Canolar  :haha:

ben bir yüzümü yikayim su icmek kesmez beni simdi yanaklarim acidi gülmekten ya :haha:

NİLSENAM

ay ben gülmekten öldüm,gözlerimde yaşlar akıyor valla  yaril:) yaril:) yaril:)

ATAAN

Su Icmek Kesmeyecek Cesmenin Altina Birakayim Ben Benim Kafayi En Iyisi  :haha:

NİLSENAM

gece

Hay Allahim ya simdi bütün espiriler hücum etti, aklim allak bullak
ben Cesmeye uzanayim iki dakka olmadi Bodruma inerimhava alayim daha olmadi bakariz artik  :haha:

NİLSENAM

en iyisi hastane iyi ,orda kalalım  :haha: :haha:

NİLSENAM

ben halimden memnunum,olmayan varmı  yaril:) yaril:) yaril:)

ATAAN

Hadi Gecikorsunuz Doktorla Bekliyo Kiziyola, Yanee Öyle Diyolaa  :haha: