Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

zeytin

Ben gidemde işlerimi halleden belki gelebilirsem gelirim herkese tchüsss alkis:) dance:) byby:)

emk87

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 20, 2009, 11:22:07 ÖSHadi Sizede Vereyim de Bakin Bakem  Keyfini Cikarin

https://www.alanya360.com/en/
tesekkurler :) alanyaya gitmiş kadar oldum guzelmiş gercekten :)

emk87

auf wieders
Alıntı yapılan: zeytin - Mart 20, 2009, 11:26:45 ÖSBen gidemde işlerimi halleden belki gelebilirsem gelirim herkese tchüsss alkis:) dance:) byby:)
auf wiedersehen  ;)

ATAAN

Harika Yapmislar Gercekten Insan Gitmis Kadar Oluyor Yani  okey:)

gece

Muhtesem muhtesem acagip  desarz  oldum ya deniz sahil sokaklar liman muhtesemdi  alkis:) alkis:) alkis:)

ATAAN

Bir Alanya Yaptin Geldin Yani Gece Yedigin Ictigin Senin Olsun Gördüklerini Anlat  :haha:

gece

Valla Muhtesemdi anlatilmaz yasamak lazim  :haha:

almancax herkeze hayirli geceler  byby:) byby:)

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: gece - Mart 20, 2009, 10:03:16 ÖSHosgeldin  alkis:)
Nerelerdesin sen Duygucum nerdeyse unuttuk yani  ;D
yaaaaa ask olsunnnn bak aglarimmm amaaaaa  :'(  :'(  :'( salya dümükk dolastirmayin beni ortaliklardaa  kop:) ( ay cok igrencimmm dimiii) ya arkadaslar ben yeni eve tasinmistimm ee ileet daha yeni baglandii vallaa... ay sinir oldumm tasinali 2 ay oldu cok sükür bugün girebiliyorumm yaniii offoff:)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Mart 21, 2009, 02:52:56 ÖÖyaaaaa ask olsunnnn bak aglarimmm amaaaaa  :'(  :'(  :'( salya dümükk dolastirmayin beni ortaliklardaa  kop:) ( ay cok igrencimmm dimiii) ya arkadaslar ben yeni eve tasinmistimm ee ileet daha yeni baglandii vallaa... ay sinir oldumm tasinali 2 ay oldu cok sükür bugün girebiliyorumm yaniii offoff:)
hayirli olsun duygu yardima gelcektikama adresi bulamadik kizma bize

...mystery...

Herkese GÜNAYDINN....
ilk günaydın benden olsun dedim... alkis:)

...mystery...

kimse yok bende gidiyim bari... byby:)

mub@rek

dance:) dance:)

Ne kadar güzel bir hafta sonu böyleee. Yine costu gönül akiyorr, sensizligi yakiyor...  alkis:)

3,14

--> Burası da mübarek şarkı sözü kokuyor yeaahhh.. :haha: :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 21, 2009, 11:39:04 ÖÖ--> Burası da mübarek şarkı sözü kokuyor yeaahhh.. :haha: :haha:

Yusuf Güney sarkisinin azicik bir yeri. :)
Nasilsin 3.14?

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 21, 2009, 11:53:21 ÖÖYusuf Güney sarkisinin azicik bir yeri. :)
Nasilsin 3.14?

--> 3.14? O da kim? ???  Ach so, ben de diyorum gözüm nerden ısırıyor. 3,14 yani ;D

Teşekkür ederim müb@rek, sen nasılsın? halayy:)

mub@rek

Bende iyiyim. Ne olsun iste birazdan cikicam ama havaya girmeye calisiyorum. :D