Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

3,14

--> Hmm... Ben iyi havaya girmene yardım ederim. :haha:

Haydi müb@rek, haydi müb@rek haydiiiiiii, tam zamanı, tam zamanı şimdiiiiiii. alkis:) ;D :haha:

3,14

--> Hadi ben de çıkıyorum, yani odadan çıkıyorum, kahvaltı hazırmış işbir ettiler. ;D :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 21, 2009, 12:10:57 ÖS--> Hmm... Ben iyi havaya girmene yardım ederim. :haha:

Haydi müb@rek, haydi müb@rek haydiiiiiii, tam zamanı, tam zamanı şimdiiiiiii. alkis:) ;D :haha:

Yok bu tarz havaya girmek kolay, benimki baska. :))

Afiyet olsun, hayirli günler.

3,14

--> Yani dışarı çıkmanın tam zamanı dedim. clap:)

Hadi ben kaçtım. byby:)

gece

mub@rek

A.Selam gece, hos geldiniz. Nasilsiniz?

3,14

--> Selam Gece Abla nasılsın, iyi misin? İnşAllah iyisindir, iyi olmanı Cenab-ı Allah'tan diler, selam eder ellerinden hasretle öperim. ;D

Ben de çıkıyordum da o yüzden. ;D (Geleli beş dakika olmadı, ama çıkmak lazım ya. offoff:))

Neyse sonra görüşürüz Gece Ablacığım, mektubuma son vermeden önce, tekrar selam eder, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim. ;D byby:)

ATAAN

Selam Bizim Mahallee  alkis:)

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 21, 2009, 12:53:13 ÖSA.Selam gece, hos geldiniz. Nasilsiniz?

--> Anlaşılan henüz çıkma havasına girmemişsin müb@rek. ;D

mub@rek

A.Selam ATAAN abi, nasilsin? Neler yapiyorsun..

3,14

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 21, 2009, 12:53:47 ÖSSelam Bizim Mahallee  alkis:)

--> Ya tam ben çıkıyorum siz geldiniz. :-[

Selam Ataan Kayınbiladerim, nasılsın, iyi misin.... (Gece  Ablaya yazdığımın aynısından sana da. :haha: alkis:)) ;D

mub@rek

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 21, 2009, 12:54:14 ÖS--> Anlaşılan henüz çıkma havasına girmemişsin müb@rek. ;D

Yok ondan degil, Hanim ariyacak konusup cikicam. Biraz bekliyorum. :)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 21, 2009, 12:53:41 ÖS--> Selam Gece Abla nasılsın, iyi misin? İnşAllah iyisindir, iyi olmanı Cenab-ı Allah'tan diler, selam eder ellerinden hasretle öperim. ;D

Ben de çıkıyordum da o yüzden.  (Geleli beş dakika olmadı, ama çıkmak lazım ya.

Neyse sonra görüşürüz Gece Ablacığım, mektubuma son vermeden önce, tekrar selam eder, büyüklerimin ellerinden, küçüklerimin gözlerinden öperim. ;D byby:)

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 21, 2009, 12:53:13 ÖSA.Selam gece, hos geldiniz. Nasilsiniz?

Süperrrr demiycem  ;D Nazar deyiyorda

Iyi diyelim gitsin  :haha:

3,14

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 21, 2009, 12:55:51 ÖSYok ondan degil, Hanim ariyacak konusup cikicam. Biraz bekliyorum. :)

--> Ach so... Tamaaamm.. ;) Hadi ben çıkıyorum, kendine iyi bak. byby:)

3,14

Alıntı yapılan: gece - Mart 21, 2009, 12:56:27 ÖSSüperrrr demiycem  ;D Nazar deyiyorda

Iyi diyelim gitsin  :haha:

--> Nazar etme n'olur, çiğne senin de olur. :haha:

3,14

--> Hadi ben çıkıyorum bu sefer. :haha:

Görüşürüz yine Gece Abla, Ataan Abi ve müb@rek. alkis:) alkis:) byby:) byby:)

3,14

--> Ve de bizim mahalleeee. ;D byby:)