Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RIBERY

sagol ama ben neden kımızı oldum ama anlamadım

RIBERY

kırmızının anlamı ne ?

gece

Alıntı yapılan: RIBERY - Mart 22, 2009, 12:51:33 ÖÖsagol ama ben neden kımızı oldum ama anlamadım

Pro Mitglied oldunuz mesajlariniz cogaldikca renginiz degisiyor  alkis:)

RIBERY

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 12:52:58 ÖÖPro Mitglied oldunuz mesajlariniz cogaldikca renginiz degisiyor  alkis:)

hım aydınlatıgın için tşkler ıyı geceler

gece

Pro Mitglied : Aktiv Üye oldunuz  okey:)

3,14

--> İyi geceler, kimse var mı?

gece

Ben varim Hosgeldin Onur

3,14

--> Teşekkür ederim Gece Abla. Nasılsın? :)

gece

Valla emin degilim Onur iste dolanip duruyorum
kimselerde yoktu bugün bir ara saevgiyle gizem geldiler selamsiz bir kac arkadas ugradi
okadar  ;D

3,14

--> Evet deminden gördüm, Sevgi'yle Ufaklık gelmişler, Ataan Kayınbiladerim gelmemiş. ya:) ya:)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 22, 2009, 01:17:28 ÖÖ--> Evet deminden gördüm, Sevgi'yle Ufaklık gelmişler, Ataan Kayınbiladerim gelmemiş. ya:) ya:)

evet ama baya bir konustuk biz  :haha:
Hapi yuttuk yarin  ;D

3,14

--> Bir şey olmaz, Ataan Kayınbilederim size kızamaz. ;)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 22, 2009, 01:21:31 ÖÖ--> Bir şey olmaz, Ataan Kayınbilederim size kızamaz. ;)

Birde kissin bari  kur;) :zopa: :haha:

3,14

--> :) Neyse, siz ne yaptınız bugün bakalım? kur;)

3,14

--> Hmm... Tamam senin dediğin gibi olsun Abla. Ben yavaştan çıkayım, saat geç oldu. Hadi iyi geceler Abla. ya:) byby:) Kendine iyi bak olur mu? :-* Sen de geç yatma ha, Ablamsın diye kızma hakkım yok diye bir şey yok. kur;)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 22, 2009, 01:30:42 ÖÖ--> Hmm... Tamam senin dediğin gibi olsun Abla. Ben yavaştan çıkayım, saat geç oldu. Hadi iyi geceler Abla. byby:) Kendine iyi bak olur mu?
Sen de geç yatma ha, Ablamsın diye kızma hakkım yok diye bir şey yok. kur;)

Peki ;D  byby:)