Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 64 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 12:07:24 ÖSBen yok oldum birazcik  
gelicem ama  kur;)

biz biliyoz nerde olduğunu,arar buluruz  :haha: :haha:

gel gel bekliyoruz  kur;) :-*

...mystery...

afiyet olsun ablacım.. :-*

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 22, 2009, 12:08:48 ÖSbiz biliyoz nerde olduğunu,arar buluruz  :haha:

gel gel bekliyoruz  kur;) :-*

Nerdeymisim Canom  ;D
Geldim bu arada  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 12:46:08 ÖSNerdeymisim Canom  ;D
Geldim bu arada  :haha:

ya hastanede  kur;) :haha:

yada ruhlar aleminde  :haha:

gece

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 22, 2009, 12:46:57 ÖSya hastanede  kur;) :haha:

yada ruhlar aleminde  :haha:

Hayir ya bilemedin Canom  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Mart 22, 2009, 12:47:32 ÖSHayir ya bilemedin Canom  :haha:

nerde peki, :haha:

dur dur mutfakta  kur;) :haha:

gece

Anaa bu sefer bildin  :haha:

NİLSENAM

...mystery...

yaa ama siz deli değilsiniz böyle demeyin kendinize.. :-[ hem siz deli olursanız bide böyle hastaneye falan giderseniz ben naparım buralarda... :'( düşünmesi bile kötü... :-\ (şaka yapıyosunuz biliyorum ama yinede kötü.. :-[ )

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 12:57:15 ÖSyaa ama siz deli değilsiniz böyle demeyin kendinize.. :-[ hem siz deli olursanız bide böyle hastaneye falan giderseniz ben naparım buralarda... :'( düşünmesi bile kötü... :-\ (şaka yapıyosunuz biliyorum ama yinede kötü.. :-[ )

ee gizem sen değilmiydin bende deliyim diyen  :haha: :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 12:57:15 ÖSyaa ama siz deli değilsiniz böyle demeyin kendinize.. :-[ hem siz deli olursanız bide böyle hastaneye falan giderseniz ben naparım buralarda... :'( düşünmesi bile kötü... :-\ (şaka yapıyosunuz biliyorum ama yinede kötü.. :-[ )

Canim Bas delimiz sensin unuttunmu  :haha:

NİLSENAM

evet gizem,ne çabuk unuttun  :haha: :haha:

...mystery...

unutmadım ama ya farklı hastanelere gidersek ;D bunlar burda fazla deli olurlar derlerse... :-[ yaa hiç düşünmüyosunuz bunları.. :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 22, 2009, 01:03:26 ÖSunutmadım ama ya farklı hastanelere gidersek ;D bunlar burda fazla deli olurlar derlerse... :-[ yaa hiç düşünmüyosunuz bunları.. :haha:

deliliğin azı fazlasımı olur canım,deli delidir  :haha: :haha:

NİLSENAM

hem deli olan her yerde delidir kur;) :haha: :haha:

...mystery...

:haha: kalbim maviymiş hahaha ;D

gece