Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 71 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 05:31:22 ÖSBen kursu tamamlayınca hakikaten seni incelemem lazım Ataan abi yaril:)
Ben Didim Sana Su Mektebi Cabuk Bitirde Benim Gelisimimde Bir Problem Var Didim Yanee  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 05:31:05 ÖSOlmaz, Pastörize Süt Emmis Kizlar Iyi Oluyomus, Öyle Diyolaa  :haha:

Allahım yarabbim kim diyo bunları çocuğum bunları sana yalan diyola onu diyenler inanma sakın kendini ateşe atma  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 05:31:05 ÖSOlmaz, Pastörize Süt Emmis Kizlar Iyi Oluyomus, Öyle Diyolaa  :haha:

Iyi bulurlarsa bulsunlar  ;D

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 05:32:20 ÖSAllahım yarabbim kim diyo bunları çocuğum bunları sana yalan diyola onu diyenler inanma sakın kendini ateşe atma  :haha:

:haha: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 05:32:03 ÖSBen Didim Sana Su Mektebi Cabuk Bitirde Benim Gelisimimde Bir Problem Var Didim Yanee  :haha:

fena var hemide seni heyet raporuyla inceliycez zaten eh anca senin gibilere :haha:

ATAAN

Ama Öyle Diyolaa Zeytin Ben Napem Simdi, Neyse Sen Benim Beynimi Bir Ara Incelemeye Al Su Idadiyi Bitirir Bitirmez  :haha:

ATAAN

Bu Kizin Ayaginin Üstünde Ne Yaziyo Zeytin Imzandaki Kizdan Bahsediyom, ;D

dielosch

dersler kesin olarak pzt günü 1700 de başlıyor dimi ?

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 05:35:28 ÖSBu Kizin Ayaginin Üstünde Ne Yaziyo Zeytin Imzandaki Kizdan Bahsediyom, ;D

teşekkür aşkım koş yanıma

yazıyoo ;D
şaka bilmiyorum bu yazıyıda ben uydurdum şimdi bi taraftan msj yazıyodum da bu geldi aklıma :haha:

ATAAN

Allah Bir Manilik Vermezse Pazartesi Basliyor InsAllah, okey:)

zeytin

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 22, 2009, 05:37:06 ÖSdersler kesin olarak pzt günü 1700 de başlıyor dimi ?

Ne dersi ???

gece

ATAAN

Sey Gibi Veni Vidi Vici Gibi Yanee Zeytin
Hadi Bakalim Ne Demek Bu, Bulabilecekmisin ve Kim Söylemis Bu Sözü Sana Ödev  ;D

...mystery...

ahaha... :haha: noluyoruz yaa... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 05:39:14 ÖSSey Gibi Veni Vidi Vici Gibi Yanee Zeytin
Hadi Bakalim Ne Demek Bu, Bulabilecekmisin ve Kim Söylemis Bu Sözü Sana Ödev  ;D

Allahım yaa Allahım yaa :haha:
Sarı çizmeli mehmet ağa :haha:

...mystery...

zeytin sıyırıyo... :haha: yavaş yavaş... ;D bizim hastaneye hasta mı toplıyosunuz ne.. ::) ;D