Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:44:42 ÖSniyeki annen ve babandamı diyo Allah Allah hiç bir yakınlık derecemiz yok ama sor bakem kütük nereye bağlıymış :haha:

evet annem,babamda diyo  kur;) :haha: :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:45:38 ÖSayşe teyzemin ellerinden ve yanaklarından öperim burda biz Ayşe kadına bulaşık makinesi diyoruz  :haha:

olur öpücüklerini iletirim :-* siz ne diyosunuz kız  kur;) :haha:

ATAAN

Nilsenam Hadi Git Ye Yemegini Ben Burda Kalan Koltuklari Yemege Baslamadan  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 22, 2009, 08:46:09 ÖSevet annem,babamda diyo  kur;) :haha: :haha:

Eh diyorum sor bakem kütük nereye bağlı :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 08:47:16 ÖSNilsenam Hadi Git Ye Yemegini Ben Burda Kalan Koltuklari Yemege Baslamadan  :haha:

tamam ağbiciğim,hemen gidiyorum,çok acıktım bekle yemek seni yemeye geliyorum  kur;) :haha: :haha:

ATAAN

Arkadaslar Ben Yan Komsuyu Dövmeye Gidiyorum Yine Domuz Eti Kizartmis, Les Gibi Kokutmus Apartmani Yaaaa
 offoff:) :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 08:48:35 ÖSArkadaslar Ben Yan Komsuyu Dövmeye Gidiyorum Yine Domuz Eti Kizartmis, Les Gibi Kokutmus Apartmani Yaaaa

aboww gelemmi yardıma Almanmı komşun :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:47:29 ÖSEh diyorum sor bakem kütük nereye bağlı :haha:

sorayım bakam  kur;) :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 08:48:35 ÖSArkadaslar Ben Yan Komsuyu Dövmeye Gidiyorum Yine Domuz Eti Kizartmis, Les Gibi Kokutmus Apartmani Yaaaa

tickoff:) :zopa: :zopa:

ATAAN

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 22, 2009, 08:49:21 ÖSaboww gelemmi yardıma Almanmı komşun :haha:
Cabukk Kos Zeytin Kavga Cikti  :haha:

NİLSENAM

...mystery...

iğrenç yaa nasıl yiyolar o hayvanı böğğğ..... :-\

ATAAN

Harbiden Nasil Yiyorlar Gercekten Igrenc Kokuyor Yaa

...mystery...

yaaa son eklediğim şarkının başka bir versiyonu var ona gülüyorum 2 saattir.... yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 08:52:47 ÖSHarbiden Nasil Yiyorlar Gercekten Igrenc Kokuyor Yaa

ığğğğğğğğğ kendi gibi etide iğrençtirr

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 22, 2009, 08:52:47 ÖSHarbiden Nasil Yiyorlar Gercekten Igrenc Kokuyor Yaa
pöff.... :-\

ATAAN

Gizemmmm Sakin Aklindan Bile Gecirme, Gözyaslarimi Durduramiyorum   :haha: