Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

hahha ciddi misin o zaman hoşgeldin Ayamavra(dikkatinizi çekiyim bari.. Sayın kalktı :haha: o da çok resmiydi yaa ;D )

zeytin

Alıntı yapılan: gece - Mart 24, 2009, 07:03:49 ÖSAnaa sahimi Hosgeldi kardesin o zaman Zeytincim  alkis:)

Valla yaa nezamandır diyodu kayıt olduda ;D

gece

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 07:04:32 ÖShahha ciddi misin o zaman hoşgeldin Ayamavra(dikkatinizi çekiyim bari.. Sayın kalktı :haha: o da çok resmiydi yaa ;D )

o yüzden dedim  yaril:)

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 07:06:18 ÖSsağol ablaıcm utanan:) sende öylesin.. :-* alkis:)

VAllahi sitres atiyorum yaninizda ya ;D :-*

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 06:42:37 ÖStamamda ben sana bişey sorucam Nilsenam yemek yedin mi??ona göre birazdan bi yemek tarifi koyucamda..

yok daha yemedim  kur;) :haha:

Alıntı yapılan: perihan - Mart 24, 2009, 06:56:02 ÖSherkese selam ben yeniyim beir gunde birkelime öreniyimmi nedersiniz :embarassed:

hoşgeldin perihan  :-*

gece

Sayin mübarek neden dersi kacirdiniz  kur;) ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: Ayamavra - Mart 24, 2009, 06:56:18 ÖSslm ben yeni üye nasılsınız bakam alkis:)

hoşgeldiniz aramıza  alkis:) alkis:)

NİLSENAM

gece

Hosgeldiniz tekrar Perihan :)
Sormayin katilin sizide sinifinmiza kaydedelim okey:)

zeytin

Nilsenam terminini almışsın hayırlı olsun canım inşAllah sorunsuz geçer alkis:)

...mystery...

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 24, 2009, 07:08:57 ÖSNilsenam terminini almışsın hayırlı olsun canım inşAllah sorunsuz geçer alkis:)

inş.canım benim  :-*  senin nasıl geçmişti  kur;) :-*

mub@rek

S.Aleyküm arkadaslar nasilsiniz?

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 07:09:47 ÖSo zaman ye de gel.. :haha: :haha:

daha hazır değil yemek,hazırlanıyor,ne yapıcaksın  tickoff:) :zopa: :haha: