Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Islerim Var Kizlar (Bu Lafada Gicik Oluyorum Ha)  :haha:

NİLSENAM

neden gidiyorsun ağbiciğimmmmmmmmmmm kur;) :haha: :haha:

...mystery...

zeytin

İşler geri kalmasın bence sen bi koşu işlerini tamamla öyle gell  :haha: okey:)

NİLSENAM

ATAAN

Gitmiyom Ya, Yani Her An Gidebilirim Diyom, Yanee Delidir Ne Yapsa Yeridir  :haha:

NİLSENAM

...mystery...

Nilsenaaaaaammm... :haha: gelince görüşücez demiştin.. kur;) :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 09:39:49 ÖSNilsenaaaaaammm...  gelince görüşücez demiştin.. kur;)

evet demiştim,ama görüşücez seninle gizem,bu senin yanına kalmayacak :zopa: :zopa: :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 24, 2009, 09:39:25 ÖSGitmiyom Ya, Yani Her An Gidebilirim Diyom, Yanee Delidir Ne Yapsa Yeridir  :haha:

Yanee Ataan abi şimdi giderken bir Goode Byeee diyemiyonmu heran gidebilirim diyosun yanee  :haha: tickoff:)

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 24, 2009, 09:41:13 ÖSevet demiştim,ama görüşücez seninle gizem,bu senin yanına kalmayacak :zopa: :zopa: :haha:
:haha:

NİLSENAM

şimdilik anneme yardım edecem diye sonraya bırakıyorum... kur;) :zopa: :zopa:

zeytin

Anam burda kavga var yetişin beni kurtarın ko-ca-cıım nirdesinn gel beni kurtar yaril:) yaril:)

...mystery...

tamam canım.. ;D ne o ?? yarına yemek falan mı?? :haha: (tamam yaa sustum :-X )

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 09:41:55 ÖS:haha:

dayım bizdede ondan,ama bunu senin yanına bırakacağımı sanma gizemmmmmmmmm :zopa: :zopa:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 24, 2009, 09:42:32 ÖSAnam burda kavga var yetişin beni kurtarın ko-ca-cıım nirdesinn gel beni kurtar yaril:) yaril:)
ne kavgası yaa.. :haha: millet annesini çağırır sende kocacığını çağırıyosun haha.. :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 09:42:54 ÖStamam canım.. ;D ne o ?? yarına yemek falan mı?? :haha: (tamam yaa sustum :-X )

yaril:) yaril:)
hazırlık yapıyodur şimi Nilsenam