Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

hadi bende gittim arkadaşlar  byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: 3,14 - Mart 24, 2009, 10:21:51 ÖS--> Ya şu yazdığım son otuz mesajı silme ihtimali var mı? ::) :cryla: Gece Abla, lütfen siler misin ya

Neler oluyor burda  kur;) :zopa:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 24, 2009, 10:19:39 ÖSben kaçıyorum görüşmek üzere... byby:) byby:)

Canim hani Patronna yapmamissin o cici seyden  :haha:

gece

Alıntı yapılan: mub@rek - Mart 24, 2009, 10:17:41 ÖSFena degil, daha güzel yaparsan Avatar yaparim. ;)

Ya Müb@rek bey kiz emek vermis fena degil diyorsunuz ya pess  ;D
Baska bir sey dimiyorum :-X

mub@rek

Giden arkadaslar' a toplu sekilde hayirli geceler dilerim.

Gece hanim, vAllah hak edene hak ettigini vermek gerek. Gizem' in yaptigi güzel olunca güzel derim bende. :) ;)

Unutmadan siz Serdar Ortac' in son sarkisini biliyormusunuz? Kral Fm' de falan bu aralar cikiyor. 1 falan di galiba ismi yada 1. sirada oldugu icin mi 1 yaziyordu ekranda hatirlamiyorum. Yaslandim ben artik iyice...

perer

selamlar arkadaşlar

bak gece bu sefer selam etmeden gitmiyorum :))

gece

zeytin

Ben geldim yine benle beraber herkes gitmiş sanırım.Gece ablacım biz  kalmışız tatlım sadece nasılsın görüşmeyeli ;D

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 24, 2009, 10:58:23 ÖSBen geldim yine benle beraber herkes gitmiş sanırım.Gece ablacım biz  kalmışız tatlım sadece nasılsın görüşmeyeli ;D

Sanirim ben yanliz kaldim  ;D

gece

Bende Cikayim artikin, yarinki islerimide bugünden bir kismini yapayimda yarin rahat edeyim  ;D
Kapiyi Pencereyi iyice kapatin, Cayi ocakta unutmayin, Anahtari paspasin altina birakin :haha:
Hadi Allahaismarladik  ;D byby:)

RIBERY

SLM arkadaşlar nasılsınız?

NİLSENAM

günaydınlarrrrrrrrr  alkis:)

emk87

NİLSENAM

NİLSENAM

...mystery...

herkese selaaaammmm ben geldiiiimmm.... alkis:)

gece

Ben de Gelmistim ama gidiyorum sonra görüsürüz