Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

:haha:

yaa onu arıyodum zil olarak ama bulamadııımm... :-[ offoff:) onun yerine bunları buldum.. kop:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 26, 2009, 06:47:50 ÖSaaa ben bunu görmemişim.. utanan:) yok canım ölücez bigün.. :haha: neden korusun.. :-*
Allah gecinden ve hayirlisindan versin  okey:)

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 26, 2009, 06:48:57 ÖSçok güzel oldu

ya ben  kur;)
sende hmm.. İnek şaban veya güdük Necmi ol.. :haha: patron'uda neydi onun adı beden hocaları vardı ya şener şen.. ;D patronda o olsun.. :haha: Esma ablayı'da mahmut hoca yaparız.. :haha:

zeytin

...mystery...

gece

NİLSENAM

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 26, 2009, 06:50:22 ÖSsende hmm.. İnek şaban veya güdük Necmi ol.. :haha: patron'uda neydi onun adı beden hocaları vardı ya şener şen.. ;D patronda o olsun.. :haha: Esma ablayı'da mahmut hoca yaparız.. :haha:

Ataan daha yakisir Mahmut rolüne  :haha:

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 26, 2009, 06:50:22 ÖSsende hmm.. İnek şaban veya güdük Necmi ol.. :haha: patron'uda neydi onun adı beden hocaları vardı ya şener şen.. ;D patronda o olsun.. :haha: Esma ablayı'da mahmut hoca yaparız.. :haha:

kadro tamamdır  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 26, 2009, 06:52:44 ÖSAtaan daha yakisir Mahmut rolüne  :haha:
tamam.. :haha: ben şener şen bölümlerine daha çok gülüyodumda o yüzden dedim.. kop:)

...mystery...

NİLSENAM

NİLSENAM

şimdilik ben şabanmıyım :haha: :haha:

...mystery...

he he buldum "Body Ekrem" yaril:)

...mystery...

NİLSENAM