Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 27, 2009, 10:10:13 ÖSarkadaşlar ben geldim ve gidiyorum yaril:)  2 saat sonra görüşürüz ders çalışıyorum mola zamanında burdayım yaril:) byby:)

hoşgeldin canım  :-*

zeytin

hoşbulduk güle güle yaril:)
yoğun ders çalışıyorum dua edin geçiyim sınavlarda :)

...mystery...

geçersin sen zeytin... halayy:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 27, 2009, 10:13:42 ÖSgeçersin sen zeytin... halayy:)

inşAllah bu hırsla profösör bile olabilirim yaril:)

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 27, 2009, 10:13:13 ÖShoşbulduk güle güle yaril:)
yoğun ders çalışıyorum dua edin geçiyim sınavlarda :)

inş.geçersin  alkis:)

sana güveniyoruz alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 27, 2009, 10:14:45 ÖSinşAllah bu hırsla profösör bile olabilirim yaril:)

niye olmasınki  yaril:)

ATAAN

Zeytin Ne Ara Geldi Ne Ara Gitti Yaf  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 27, 2009, 10:21:11 ÖSZeytin Ne Ara Geldi Ne Ara Gitti Yaf  :haha:

Ceti varya gelip gider o  ;D
Ne de olsa Sosyete  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 27, 2009, 10:21:11 ÖSZeytin Ne Ara Geldi Ne Ara Gitti Yaf  :haha:

Ataan abi geri geeldim gidiyorum baktım bana laf atmışın bende didim buna laf atayım barım didim sonra bu tospa niye laf atmasın diye söylenmesin didm
Nasılsın Ataan abi yaril:)

ATAAN

Iyiyim Valla Benim Tosba Kardesim  Sen Naparsin Be, Profesör Olacan MasAllah  :haha:

...mystery...

bu nasıl bir cümle zeytin yaa.. :haha: benim devrik ve "ama"lı cümlelerime bile taş çıkarttmışsın maşAllah ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 27, 2009, 10:27:10 ÖSIyiyim Valla Benim Tosba Kardesim  Sen Naparsin Be, Profesör Olacan MasAllah  :haha:

İnşAllah bakalım  yaril:)

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 27, 2009, 10:27:17 ÖSbu nasıl bir cümle zeytin yaa.. :haha: benim devrik ve "ama"lı cümlelerime bile taş çıkarttmışsın maşAllah ;D

Türümümn tek örneği başarabilirmisiniz benim gibi laf atmayı bakem siz yaril:)

...mystery...

funny:) zeytin sen benim yerimede çalışsana... :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 27, 2009, 10:29:01 ÖSfunny:) zeytin sen benim yerimede çalışsana... :haha:

Olur matematikten başlayacağım yaril:)

...mystery...

yok yok matematik sınavı geçti.. :haha: biyoloji ve fizikten başlasan... :haha: