Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dielosch

beni genetik müh. çekiyor çünkü böyle araştır araştır paso mikroskop falan kısaca biyoloji ile ilgili tüm herşeyi seviyorum ama tıp istiyorum genel cerrah..Ordan göz'e yoğunlaşmayı planlıyorum..Ya da bi başka meslek olarak diş doktoruğunu istiyorum ama en birinci ( kardeşimin lafı  ;D ) tıp  :angel:

bu arada balıklama daldımm selamm millett naberr ??  ;D

zeytin

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 27, 2009, 10:42:25 ÖSnasıl sıraya koyıyım... :-\ yaa tiyatrıyu falan salla da genetik ve psikolog'da karar kılamıyorum... :haha:

Sanırım genetik iyi bir meslek  ;D

...mystery...

bende araştırmayı seviyorum ama psikologlukta güzel... :) çünkü insanların sorunları dinleyip çözüm üretmeyi severim... :) mesele bugün öyle bi olayı elimden geldiğinde acemice halletmeye çalıştım... :angel:

...mystery...

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 27, 2009, 10:44:21 ÖSSanırım genetik iyi bir meslek  ;D
işte bi üstteki mesajımda anlattım neden psikologluktada takıldığımı... ::) ;D

zeytin

ben gittim arkadaşlar herkes kendisine cici baksın  byby:) byby:)

dielosch

...mystery...

tamam zeytincim görüşürüz.. byby:) :-* :-*

NİLSENAM

...mystery...

herkes gidiyo tek tek yaa... :-\

NİLSENAM

bende çıkıyorum arkadaşlar grş. :-* :-* byby:) byby:)

gece

Alıntı yapılan: zeytin - Mart 27, 2009, 10:50:50 ÖSben gittim arkadaşlar herkes kendisine cici baksın  byby:) byby:)

Zeytin ben sana yetisemiyorum kardesim bir dahaki sefere toptan hosgeldin gülegüle diycem  ;D byby:)

gece

Görüsmek Üzere Nilsenam  byby:)

dielosch

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Mart 27, 2009, 11:00:02 ÖSbende çıkıyorum arkadaşlar grş.
görüşürüz nilsenam tüh yeni şeyler eklicektim yöresel yemeklere de çıkıyormuşun yarına artıkk  :haha:   :-*  byby:)

...mystery...

görüşürüz Nilsenam.. byby:)

ATAAN

Görüsmek Üzere Nilsenam

...mystery...

siz şu şarkıları hiç dinlediniz mi?? funny:) funny:)

yaril:)

ATAAN

Dinledik Ama Yine Dinleriz Gizemcim Tesekkürler  ;D