Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeytin

Ben birazdan gelirim arkadaşım geldide görüşmek üzere byby:) byby:)

ATAAN

Adam Bir Kahve Neyim Getirir Burda Uyanmaya Calisiyoruz  :haha:

ATAAN

Iyi Hadi Git Arkadasinla Oyna Sen, Ortaligi Fazla Dagitmayinnn  :haha:

zeytin

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 05:05:03 ÖSAdam Bir Kahve Neyim Getirir Burda Uyanmaya Calisiyoruz  :haha:

gelince söz vercem sana kahve aboww D Yi düşün yada karikatürünü düşün bak nasıl uyanıyosun şimdi acilen çıkmam lazım abicim byby:) byby:)

ATAAN

Eline Saglik Gece Cok Tesekkür Ederim, Bu Arada D'yi Nasil Buldun  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 05:08:57 ÖSEline Saglik Gece Cok Tesekkür Ederim, Bu Arada D'yi Nasil Buldun  ;D

Valla ne diyeyim simdi   ::)
Güzelmis Allah icin  ;D

ATAAN

Kalbide En Az Kendisi Kadar Güzeldir, Begenmene Sevindim Tesekkür Ederim  ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 05:13:12 ÖSKalbide En Az Kendisi Kadar Güzeldir, Begenmene Sevindim Tesekkür Ederim  ;D

Kalbini bilemiycem, Tabi ;D

ATAAN

E Diyom Ya, Kalbide En Az Kendi Kadar Güzel Diye Yanee Bana Inanmiyonmu Yanee  ;D
Bak Söz Verdin Kimseye Ama Kimseye Resmi Yollamak Yok  okey:)

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 05:15:29 ÖSE Diyom Ya, Kalbide En Az Kendi Kadar Güzel Diye Yanee Bana Inanmiyonmu Yanee  ;D
Bak Söz Verdin Kimseye Ama Kimseye Resmi Yollamak Yok  okey:)

Tamam zaten yok oldu bile merak etme Ataan Güvenin icin Tesekkür Ederim okey:)

ATAAN

Güvenmesem Zaten Yollamam Gece, Tesekkür Ederim, Artik Kizlara Anlatirsin Sen  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 05:17:50 ÖSGüvenmesem Zaten Yollamam Gece, Tesekkür Ederim, Artik Kizlara Anlatirsin Sen  :haha:

Dedikodu yapariz o ayri  ;D
ama baska yok  :-X ;D

ATAAN

dielosch

wowww D'yi gördün demek gece abla iyi valla burda biz kıvranalım bize gösteren yok  :zopa:

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Mart 29, 2009, 05:19:45 ÖSwowww D'yi gördün demek gece abla iyi valla burda biz kıvranalım bize gösteren yok  :zopa:

Sizin hatriniza gördüm ya ;D
yoksa bana ne D falan ne ilgilendirir beni dimi ama  ;D