Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Hosgeldin Gizemcim, Nasilsin?

...mystery...

iyi gibiyim patron.. :-\ sen nasılsın?? :)

ATAAN

Iyi Valla Ne Olsun Pazar Gününü Tembel Tembel Gecirdik  ;D

...mystery...

:) :) ne güzel.. ben acayip yoruldum.. :-[

ATAAN

Yani Gizem Genc Insan Hic Yorulurmu Yaf, Ben Senin Yasinda Olsam Türkiyeye Yürüye Yürüye Gelirdim  :haha:

...mystery...

benim yorgunluğum öyle değil ki beyin olarak yoruldum...çok fazla... :-[ :-[

ATAAN

Anladim, Müzik Dinle, Kendine Fikra Anlat Falan Iste  ;D

gece

Müzik evet müzik dinle  alkis:)
ama cok gürültülü müzikden uzak dur gizemcim ;D

...mystery...

yok ben gürültülü dinleyince daha iyi oluyo... :)  hiçbirşey düşünmüyorum... :-[ düşünemiyorum... :)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 29, 2009, 11:04:54 ÖSyok ben gürültülü dinleyince daha iyi oluyo... :)  hiçbirşey düşünmüyorum... :-[ düşünemiyorum... :)

Düsünme canim ya ne varki bukadar düsünücek bu yasta  :-\

ATAAN

Ayagini Sicak Tut Basini Serin
Bir Is Bul Kendine
Düsünme Derin Derin  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 11:07:23 ÖSAyagini Sicak Tut Basini Serin
Bir Is Bul Kendine
Düsünme Derin Derin  ;D
;D ;D ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Mart 29, 2009, 11:07:23 ÖSAyagini Sicak Tut Basini Serin
Bir Is Bul Kendine
Düsünme Derin Derin  ;D

Güzel yazmissin sanami ait ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Mart 29, 2009, 11:06:08 ÖSDüsünme canim ya ne varki bukadar düsünücek bu yasta  :-\
bazı sinir bozucu,arkadaş sandığım ama yanıldığımı anladığım insanlar var ablacım daha ne olsun... :-\

ATAAN

Ohoo  Daha Neler Görecen Sen Daha Simdiden Pes Edersen  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 29, 2009, 11:08:44 ÖSbazı sinir bozucu,arkadaş sandığım ama yanıldığımı anladığım insanlar var ablacım daha ne olsun... :-\

Iyi ama onlar hayat boyu karsina cikicak, yiprandigina degmez Canim be :-\

...mystery...

canımı sıkıyolar.. tickoff:) yıprandığımdan değil... tickoff:) sinirleniyorum ona buna bağırıp çağırıyorum yoruluyorum..onun yorgunluğu bu... offoff:) geneldede annemlere çatıyorum...öyle oluncada üzülüyorum... :-[