Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

haha sayın pek muhterem adminimiz gelmiş.. ;D umarım sorulara bakar ve cevaplarda bende yarın okurum şöyle bi güzel.. ;D neysee ben burdan kolay gelsin diyimde... :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Mart 31, 2009, 10:57:50 ÖSben çıkıyorum...gece ablacım,esma abla iyi geceler.. byby:) byby:)

Iyi Geceler byby:)

jentzsch

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 01, 2009, 01:24:17 ÖSMerhaba almancax..

Hosgeldin Timur ama gitmissin ugrarsan görüsürüz sanirim ben buralarda olucam  ;)

gece

Bizim Mahallede ses yok bugün nerdesiniz ki?  ::) ;D

jentzsch

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 01, 2009, 02:53:31 ÖSNaber gece?

Napayim Timur müzik dinliyorum dolaniyorum
Sen Napiyon ?Nasilsin ?

jentzsch

Eh ıste.Pek iyide sayılmam aslında ama idare ediyoruz..

Haftaya tasınıyorum evden..Bugün islerim vardı cok.Biraz dinleneyim dedim.Burada buldum kendimi..  :)

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 01, 2009, 03:00:30 ÖSEh ıste.Pek iyide sayılmam aslında ama idare ediyoruz..

Haftaya tasınıyorum evden..Bugün islerim vardı cok.Biraz dinleneyim dedim.Burada buldum kendimi..  :)

Iyi yaptin Hosgeldin SIKMA Canini kimin derdi yokki, saglik olsun bütün sorunlarin altindan kalkariz evel Allah  okey:)

gece

Iyi geldin yoksa bende Sarki saki bogulup gidicektim  :haha:

jentzsch

İnsaAllah.. :)

Bu arada ben Almancax'a uzun bi süre ya da hic.. bilmiyorum artık ..Girmeyebilirim. Haftaya Türkiye'ye geri dönüyorum.

Almanyayla almancayla pek bi isim kalmadı anlıcaan..Diger arkadaslara da selamımı iletirsin gece..

gece

Aaa Ciddimisin ya ,
Üzüldüm ama Hayirlisi olsun Timur insAllah Türkiyede Cok Mutlu olursun

jentzsch

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Nisan 01, 2009, 03:12:01 ÖSİnsAllah sagol .

SOK oldum ya simdi dondum kaldim aslina bakarsan  :embarassed:

...mystery...

ben geldiiimm... yuppi:) nasılsınız?? alkis:)

jentzsch

...mystery...

tamam ya.. ;D bi daha abartmam... :haha: