Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

ya şimdi bizim kapı bozuktu dünden beri şöyle bozuktu dışradan açılmıyodu içerden zorlayınca açılıyodu ama bugün iyice gitmişti dışarda hiç oynamıyo bile içerdende bayaa zorlayınca açılıyodu...bizim çocuklar deneye deneye iyice bozdular... :haha: öğle tenefüsünde arkadaşım sınıfa geldi "aa sizin kapı açılıyo" dedi (dünde gelmişti açamamıştı ) bende kapı açıktıda ondan kapada bak bakalım açılıyo mu dedim...kapadı ama açamadı.. :haha: sonra neyse içerden açarlar falan diye gitti heralde.. :haha: bikaç kişi gelince sınıfa biz içerden açmayı denedik ama açılmadı... :haha: biz arkadaşımla kahkalarla gülüyoruz...bide bi yerde çok duygulandık keşke fizik sınavının olucağı dersin tenefüsünde kalsaydık iptal olurdu ne güzel diye ama neyse...sonra biz zorladık falan açılmıyo kapı...orda bi adam var onu çağırdılar adam tek el hareketiyle açtı kapıyı işte.. :haha:

gece

duygulanma sesebiniz daha komimis ya :haha:

...mystery...

evet...bide ben arada şikayet ediyodum bi yemek yiyemedim diye.. :haha: tam oturuyorum 2 erkek geliyo "çıkar mısınız üstümüzü değiştiricez" peki tamam çıkıyoruz...çıkıyolar tam oturdum yicem 2 kişi daha geliyo...yine çok dışarı... ;D en sonundada tam yemeye başlıcaktım işte içerde kaldık... yaril:) yaril:)

gece

yiyeydin icerde hazir kalmisken  :haha:

...mystery...

yok kapıda laf yetiştiriyodum... :haha: :haha:

gece

...mystery...

yok öğleden sonraki dersler boştu derslerde yedim.. :haha: zaten hoca sadece yoklama almak için sınıfa gelmiş benim haberim yok annemle telefonda konuşa konuşa girdim sınıfa hoca bakıyo... :haha: annemin yüzüne kapadım telefonu... :haha: bide konuşa konuşa sınıfın ortasına gelmişim... yaril:)

gece

Gizem ya cok cicsin ya :haha:
Hocanin surat ifadesi canlandi gözümde birden  :haha:

...mystery...

:haha: :haha: hayır o bişey değil bide annem yanlış anlamasın diye aradım hoca çıkınca kontürüm fazla gitti ona yanıyorum... ;D

gece

hahahha Annen Hocan önemli degil Kontör gitti öylemi  :haha: :haha:

...mystery...

evet yaa... tickoff:) ;D annem zaten salla hiç önemli değilde.. ;D hayır bide kavga falan etse içim yanmıcak "önemli dğeil" dedi yaa... offoff:) aradığımada değmedi.. ;D

gece

Gizem sen cok yasa emi  :haha:
Su sinirrrrrrrli halimde beni güldürdün, hemde kahkahayla ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:24:57 ÖSevet yaa... tickoff:) annem zaten salla hiç önemli değilde.. ;D hayır bide kavga falan etse içim yanmıcak "önemli dğeil" dedi yaa...  aradığımada değmedi..

Ayy catliycam simdiii  :haha: :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:25:24 ÖSGizem sen cok yasa emi  :haha:
Su sinirrrrrrrli halimde beni güldürdün, hemde kahkahayla ;D
bi tek ben çok yaşamıyım ablacım napıcam tek başıma sizde yaşayın... :-* :-* alkis:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:26:14 ÖSAyy catliycam simdiii  :haha: :haha:
hayır sakın çatlama ablacım... :o :o ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:26:46 ÖSbi tek ben çok yaşamıyım ablacım napıcam tek başıma sizde yaşayın... :-* :-* alkis:)

PEKI  ;D :-*