Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

hehe yaşasııın tek başıma kalmıcaammm... alkis:) alkis:) :-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:27:57 ÖSOLDU  :haha: :haha:
sana gülmek çok yakışıyooorrr... :haha: (yeni versiyon ;D )

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:28:00 ÖShehe yaşasııın tek başıma kalmıcaammm... alkis:) alkis:) :-* :-*

Tek basina kalmassin , bak forum ahalisi var  ;D

...mystery...

yok yok sen tek başına yetersin ablacım... :-* :-* alkis:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:28:32 ÖSsana gülmek çok yakışıyooorrr... :haha: (yeni versiyon ;D )

Sen nerden biliyorsun bakalim  kur;) ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:29:52 ÖSSen nerden biliyorsun bakalim  kur;) ;D
ee gülüyosun ya ablacım bak aynen böyle ----> :haha:

yaaa ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:29:43 ÖSyok yok sen tek başına yetersin ablacım... :-* :-* alkis:)
Peki de pisman olursun dimedi dime sonra  ;D :-*

...mystery...

bide o güzel dişlerini göstere göstere gülüyosun yaa aynen böyle ----> ;D

işte biliyorum ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:30:17 ÖSee gülüyosun ya ablacım bak aynen böyle ----> :haha:

yaaa ;D

Yuttum tamam  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:30:41 ÖSPeki de pisman olursun dimedi dime sonra  ;D :-*
yoo olmam.. :haha: yaptığım hiç bişeyden pişman olmadım olmam ablacım hele bide bu kişi sen oldun mu asla... alkis:) :-*

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:30:57 ÖSbide o güzel dişlerini göstere göstere gülüyosun yaa aynen böyle ----> ;D

işte biliyorum ;D

Allahim bugünde mütevaziligim üstümde  :haha:
Dabi Dabi güzeldir dislerim  ;D

...mystery...

ee güzel ablacım.. ;D gözlerinde güzel kendinde güzelsin... alkis:) :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:31:34 ÖSyoo olmam.. :haha: yaptığım hiç bişeyden pişman olmadım olmam ablacım hele bide bu kişi sen oldun mu asla... alkis:) :-*

Kücük bir Tavsiye sana Cekirge  ;D
Asla asla deme  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:32:23 ÖSee güzel ablacım.. ;D gözlerinde güzel kendinde güzelsin... alkis:) :-*

Gizemmm  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:32:54 ÖSKücük bir Tavsiye sana Cekirge  ;D
Asla asla deme  :haha:
peki ablacım ASLA asla demiyeceğim Asla söylemem söz ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:33:12 ÖSGizemmm  :haha:
buyrun niçin aramıştınız ben telesekreteri ayy pardon sekreteriyim... :haha: (bi an kendimi telefon mu sandım ne ;D )