Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:34:53 ÖSbuyrun niçin aramıştınız ben telesekreteri ayy pardon sekreteriyim... :haha: (bi an kendimi telefon mu sandım ne ;D )

Gözlerimi karistirma diycektim  ;D
Bakiyorum Patronun yok dagildin  :haha:

...mystery...

valla yaa :haha: biri beni toplasııınn... :haha: (kendini topla sözünün mantıksızlığını yine anladım...madem insan kendini topluyo..o zaman dağınık eşyalarda kendini toplasın ben niye topluyorum ki ;D )

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:36:07 ÖSGözlerimi karistirma diycektim  ;D
Bakiyorum Patronun yok dagildin  :haha:
ama gözlerin güzel ablacım ben napıyım... :-* ;D

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:38:16 ÖSama gözlerin güzel ablacım ben napıyım... :-* ;D

Gizem süüüt yeter  :haha:
Sahi sancaklar  ;D

...mystery...

sansınlar... alkis:) :-* güzel değiller mi?? :-*

...mystery...

Gizem kim benim adım Eda.. ;D (Fransızcacı öyle diyo.. :haha: hatta adım arada Safinaz,Firuze,Ezgi,Gamze olarakta değişebiliyo... :haha: yani kısaca ben Gizem değilim :haha: )

dielosch

Gece ablacımmm yarın yeni konuya geçicekmiyiz canımmm  :-*   ;D

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 01, 2009, 05:44:00 ÖSGece ablacımmm yarın yeni konuya geçicekmiyiz canımmm  :-*   ;D
Canim Benim bu konuyu Ataan la görüsmem lazim ;) okey:)

...mystery...

geçersiniz geçersiniz... :haha: (ben gidip bi aynaya bakıp geliyim burnum fazla mı uzun ;D )

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 01, 2009, 05:43:04 ÖSGizem kim benim adım Eda.. ;D (Fransızcacı öyle diyo.. :haha: hatta adım arada Safinaz,Firuze,Ezgi,Gamze olarakta değişebiliyo... :haha: yani kısaca ben Gizem değilim :haha: )

Karar ver hangisisin  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:45:12 ÖSCanim Benim bu konuyu Ataan la görüsmem lazim ;) okey:)
ya ben asistanı değilmiyim geçersiniz diyorum... :haha: tamam karışmıyorum (sus Gizem ayy pardon Eda suss suuss :-X ;D )

dielosch

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:45:12 ÖSCanim Benim bu konuyu Ataan la görüsmem lazim ;) okey:)

nirde ooo güya öğretmen daha göremedim ben onu  :zopa:  :haha: valla içim dışım bunlar oldu huh!!  :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 05:45:52 ÖSKarar ver hangisisin  ;D
valla ben Gizem'im desem ;D şimdii Fransızcada Eda oluyorum...Dil ve Anlatımda Ezgi oluyorum...sabah ve akşam serviste firuze oluyorum...haftasonu kurstada şakasına Safinaz oluyorum... :haha: bende karar veremiyorum o yüzden ben birden fazla kişiyim.. :haha: yani sahte kimlik problemim yok.. ;D

gece

Alıntı yapılan: dielosch - Nisan 01, 2009, 05:46:35 ÖSnirde ooo güya öğretmen daha göremedim ben onu  :zopa:  :haha: valla içim dışım bunlar oldu huh!!  :haha:

Sevgili baskanim icin disin onlar olsun ki gelicek konularda yardimci olucak kelimeleri artiricaz zaten Gramerde gelicek  ;D