Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Nisan 01, 2009, 08:44:40 ÖSEsma Hanım, biliyorsunuz ki burada hiçkimsenin hata yapma şansı yoktur!
Prensiplerimiz ve kurallarımız belli ve oldukça da katıdır, taviz veremeyiz.
Burada sizin bir hatanız söz konusu değil, forumda kalıp insanlara yardım etmeye devam etmenizi öneririm.

Admin Bey ,

eger Forumda kalmami ve insanlara yardim etmemi gercekten istiyorsaniz bir sartim var.
Gece ve Jentzsch den özür dileyip tekrar Foruma gelmelerini rica etmenizdir.

MuhaяяeM

Bugüne kadar yaptığımız her işin arkasında durduk, bundan sonra da durmaya devam edicez.
Forumdan uzaklaştırdığımız üyelerden özür dilemeyiz, ve tekrar foruma dönmelerini de istemeyiz.

Esma Hanım, forumumuza yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
almancax ekibindeki göreviniz sona ermiştir.

dielosch

Esma abla haklı admin bey belki bir anlık sinirinize gelmiş olabilir..Bir kerelik de olsa affedip geri alamazmısınız..Rica etsek..Siz de biliyorsunuz ne Gece abla ne de Jenztsch böyle biri değil.Her insanın hatası olabilir.Biz bu hataları kapamalıyız ve yardım etmeliyiz.Bir kerecik affetseniz..GEce abla da kendisine göre haklı belki..Lütfen sizden rica ediyorum..Üye olurlar isterlerse diyorsunuz ama insan kovulduğu yere nasıl üye olur tekrardan  :-\
Esma Abla da gitti.Bu forumun duayenleri tek tek gitti.Onları siliyorsanız zaten benim hiç değerim yoktur..

Eğer bu yazdığıma sinirlenicekseniz beni de silebilirsiniz Admin Bey..

...mystery...

evet bende aynı fikirdeyim... :-[

MuhaяяeM

Mesajınıza kızmadım ama isterseniz hesabınızı kapatabilirim dielosch ve ...mystery...

esma 41

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Nisan 01, 2009, 08:54:50 ÖSBugüne kadar yaptığımız her işin arkasında durduk, bundan sonra da durmaya devam edicez.
Forumdan uzaklaştırdığımız üyelerden özür dilemeyiz, ve tekrar foruma dönmelerini de istemeyiz.

Esma Hanım, forumumuza yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
almancax ekibindeki göreviniz sona ermiştir.

Bu Forumun Yönetiminde olmak veya olmamak benim icin önemli degil.
Ama insanlara karsi davranislariniz hic hos degil.
Emege karsi sayginiz yok ve ben böyle bir ortamda bulunmak istemiyorum .
Ister silin ister silmeyin bu benim hic ilgilendirmiyor , bu son mesajimdir.

Tüm arkadaslarima / üyelere: Ben bu Forumda bir göreve üstlendim ,
ve elimden geldigi kadar görevi iyi bir sekilde sürdürmeye calistim.
Bu Olay yüzünden sizi " Yüzü üstü" birakmak benim icinde üzücü
ama böyle bir ortamda (Adminle ) birlikte "calisamam.

Hakkinizi helal edin ve Hoscakalin....

Saygilar ...

...mystery...

perer

Ayrıca şaka değilse ben şimdiye kadar hiç görmedim bir adminin üyeleri ve yöneticileri ile bu kadar çok polemiğe girdiğini. Bu da çok şaşırtıcı ve bu olayın inandırıcılığını daha da azaltıyor.

...mystery...

Alıntı yapılan: perer - Nisan 01, 2009, 09:07:53 ÖSAyrıca şaka değilse ben şimdiye kadar hiç görmedim bir adminin üyeleri ve yöneticileri ile bu kadar çok polemiğe girdiğini. Bu da çok şaşırtıcı ve bu olayın inandırıcılığını daha da azaltıyor.
sayın Perer bence siz ortalığı daha fazla karıştırmayın... :-[ zaten hepimiz üzgünüz...bu olaydan dolayı... :'(

MuhaяяeM

Bundan sonraki hayatınızda başarılar dileriz.
almancax yeniden yapılanarak yoluna devam edecektir.

dielosch

Alıntı yapılan: MuhaяяeM - Nisan 01, 2009, 09:02:23 ÖSMesajınıza kızmadım ama isterseniz hesabınızı kapatabilirim dielosch ve ...mystery...

kusura bakmayın ben hala size Admin  BEY diyorum..bu saygıdan..

Ama bu sitede öğreten, öğrettiğinin yanında ailemiz olan kişiler tek tek giderken ben burda niye kalayım..Burası sadece sohbet ortamı değil benim için. yaklaşık 1 senedir bu sitedeyim ..Burada bize yardımcı olan almanca için olsun alışmak için olsun hepsini hiç gözünün yaşına bakmadan sildiniz.Onca emek çöpe gitti.Ve siz bu durumda hiç rahatsız olmuyorsunuz.. Ama bu yaptığınız tutum cidden hoş değil..Admin olduğunuz için herkese üstten bakıyorsunuz...Umarım birgün hatanızı anlarsınız ve 'affetmem' lafından da vazgeçersiniz..

Arkadaşlar ben de yokum hepiniz hakkınızı helal edin buraya kadarmış..

Üyeliğimi silebilirsiniz Admin BEY

MuhaяяeM

perer : Kırmızı Kart

perer

benim ortalık karıştırmak gibi bir niyetim yok neden böyle dediğini de anlamış değilim. Bu yazdıklarımdan dolayı ortalık karışacaksa bu şakadan daha komik bi durum çıkar ortaya.

saygılar...

perer

zaten adil olmayan bir ortamda kalmak gibi bir niyetim hiç olmadı zaten

...mystery...

benim üyeliği silmenize gerek yok...ben kendim gidebilirim... ;) bundan sonraki yaşamınızda almancax ve yeni ekibinizle başarılar dilerim... ;) ve umarım arkadaşlarınıza veya çevrenize karşıda bu kadar kırıcı,yıkıcı değilsinizdir.. :)

...mystery...

Alıntı yapılan: perer - Nisan 01, 2009, 09:11:54 ÖSzaten adil olmayan bir ortamda kalmak gibi bir niyetim hiç olmadı zaten
benim lafım o anlamda değildi yanlış anladınız...ortam zaten karışık bide daha fazla gerginlik olmasın diye demiştim.. :-\

...mystery...

Alıntı yapılan: perer - Nisan 01, 2009, 09:11:54 ÖS
zaten adil olmayan bir ortamda kalmak gibi bir niyetim hiç olmadı zaten
benim lafım o anlamda değildi yanlış anladınız...ortam zaten karışık bide daha fazla gerginlik olmasın diye demiştim.. :-\ kötü bir niyetim yoktu... :-[