Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Gece Sen Neden Ziyaretci Görünüyorsun

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 01, 2009, 10:39:34 ÖSSelam Bizim Mahalle

Hosgeldin Ataan ,  alkis:)
kacirdin sakamizi  ;D

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 10:40:13 ÖSSallamak serbest gizemcim ;D  harfleri uzatma yeter  :haha: alkis:)
ı 'yımı uzatmışım :haha: tamam uzatmam... ;D

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 01, 2009, 10:40:45 ÖSGece Sen Neden Ziyaretci Görünüyorsun

simdimi  ;D
Nisan 1 diycek ya :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 01, 2009, 10:40:45 ÖSGece Sen Neden Ziyaretci Görünüyorsun
buda şakayı bilmemenin şaşkınlığı... :haha:

perer

...mystery...

perer

...mystery...

noldu ya ;D sanırım burdaki "saf" ben oluyorum ;D mu?? ;D off iyice birbirine girdi herşey.. kop:)

gece

ATAAN BEN VARYA  alkis:) alkis:)
COK MUTLUYUM COK

ATAAN

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 10:44:06 ÖSATAAN BEN VARYA  alkis:) alkis:)
COK MUTLUYUM COK
Allah Mutlugunu Daim Etsin Hayirdir, Afganistanda Devre Mülk Falanmi Aldin  :haha:

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 01, 2009, 10:45:32 ÖSAllah Mutlugunu Daim Etsin Hayirdir, Afganistanda Devre Mülk Falanmi Aldin  :haha:

Mülkü ya sunrda yasadigim mutlulugu bana dünyanin  hic bir mülkü veremez ATAAN  alkis:) alkis:)

...mystery...

gece ablacığımız sana anlata dursun patron... :) bende kaçıyım...yarın görüşürüz.. byby:)

gece ablacım tekrar söylüyorum... alkis:) seni çoo...ook ama çoooo..oook SEVİYORUZ...!!! alkis:) :-*

ATAAN

Cok Sevindim, E O Zaman Bir Mutluluk Kahvesi Icelim Dimi Yanee
Bu Arada Selam Gizemcim ve Perer, Nasillarsiniz?  :haha:

...mystery...

iyidir patron... alkis:) aaa ben sana şunu söyliyim...Reading sınavından 92 almışım.. alkis:)