Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Birseyler Olmusta Ne Olmus Daha Ceton Düsmedi  :haha:
Tebrikler Gizemcim  alkis:)

gece

PAYLASMANIN INSAN HAYATINDAKI ÖNEMINI, ÖMRE KATTIGI DEGERI, KÜCÜK BÜYÜK AYIRT ETMEDEN

KIRILSANDA, AFFETMENIN KAZANCININ RUHUNDA UYANDIRDIGI HUZURU, DAYANILMAZ ZANNETTIGIN

HER NE VARSA BIRLIKTE BERABERLIKTE ASILDIGINI, SEVMENIN KARSILIKSIZ OLMASI

GEREKTIGINI, VE DAHA PEK COK SEYI SIZLERLE ÖGRENDIM BEN.

SIZI SEVIYORUM YA COK SEVIYORUM...

alkis:) alkis:) alkis:)

...mystery...

tamam o dandik ingilizcemle aldığım notu her soru sorduğumda bana yardım eden biricik patronumada söyledim... alkis:) şimdi gönül rahatlığıyla gidebilirim.. byby:) hadi kendinize iyi bakın... :-* byby:)

gece

GIZEMCIM SENI COK SEVIYORUM  :-* alkis:)

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 01, 2009, 10:49:41 ÖSBirseyler Olmusta Ne Olmus Daha Ceton Düsmedi  :haha:
Tebrikler Gizemcim  alkis:)

NISAN BIR SAKASI VARDI AMA INAN DAHA FAZLASINI YASADIM BEN  alkis:)

ATAAN

Ya Benide Sevin Alla Alla Ya, Arada Kaynarim Ben  :haha:

perer

Merhaba Ataan iyiyim sen nasılsınn

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 01, 2009, 10:55:33 ÖSYa Benide Sevin Alla Alla Ya, Arada Kaynarim Ben  :haha:

Ya ben hepinizi Seviyorum iste  :haha:

ATAAN

Iyidir Perer, Ne Var Ne Yok, Görünmüyorsun Fazla

perer

Evet bu aralar çok giremiyorum nete malum düğün hazırlıkları bi bakıp çıkabiliyorum ancak

Ya bu arada hala vizeden ses yok delirmek üzereyim :))

ATAAN

Konsoloslugu Arayip Sorsana Yada Git Sor Sen Ankaradasin Zaten

perer

Arıyorum henüz sonuç gelmemiş deyip soru bile sormama izin vermeden kapatıyolar telefonu İsviçre kolay problem olmaz dediler ama bu kadar beklemeye ben A1 B1 her türlü sınavıda verirdim valla

mub@rek

ATAAN

Isvicre Vize Sorunu Olmayan Bir Ülke Ama Esin Birde Ordan Sorsun Bakayim
Mübarek Yenildikmi Yav  ???

mub@rek

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 01, 2009, 11:11:04 ÖSIsvicre Vize Sorunu Olmayan Bir Ülke Ama Esin Birde Ordan Sorsun Bakayim
Mübarek Yenildikmi Yav  ???

Yenildik abi. Mal gibi oynadik 2. yari. Hep böyle oluyor. Bi hevesle izliyoruz sonra hep hüsranla bitiyor. Daha mac falan izlemicem artik.  offoff:)

perer

Ok Ataan teşekkür ederim umarım şu düğüne kadar alırım vizeyi
Neyse görüşmek üzre kendinize iyi bakın artık gidip yatayım yarın yine yorucu bi gün

Geceniz iyi olsun  byby:)