Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ATAAN

Sevgi Bak Tosbalik Yapma  :haha:

mub@rek

SEVGI-40

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 01, 2009, 11:29:24 ÖSSevgi Bak Tosbalik Yapma  :haha:
ya abi ya ne sakami bozuyon   :zopa:  :haha: :haha:

mub@rek

Bu Nisan 1 Olayi Hristiyanlarin Türkleri kandirip daha sonrada her yeri yakip yikmalari sonucu bu sekilde kutlaniyormus.
Yani adamlar bizi kandirdiklari icin kutluyorlar. Ben sevmem bu tarz aliskanliklari ama yinede eglence olsun diye tercih edenler var.

Bilgi olsun diye söylemek istedim, harici birsey bilen varsa paylassin daha net bir bilgi varsa bilmek isterim. ;)

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 01, 2009, 11:29:29 ÖSBende onu diyecektim. :)
üstüne bastiniz ayanizi kaldirin  :haha: :haha:
benim bugun kardesim dogum günü ya saka cocumuz isde  :haha:

mub@rek

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Nisan 01, 2009, 11:29:58 ÖSya abi ya ne sakami bozuyon   :zopa:  :haha: :haha:

:) Zati yenildik Sevgi. VAllah seni döverim bak hee. :D

mub@rek

Alıntı yapılan: SEVGI-40 - Nisan 01, 2009, 11:31:27 ÖSüstüne bastiniz ayanizi kaldirin  :haha: :haha:
benim bugun kardesim dogum günü ya saka cocumuz isde  :haha:

Benimde Annemin dogum günü. ;)

gece

SEVGIIIIIIIIIIIIIIM CANIM SEN GEC KALDIN CANIM  :haha:

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 01, 2009, 11:31:14 ÖSBu Nisan 1 Olayi Hristiyanlarin Türkleri kandirip daha sonrada her yeri yakip yikmalari sonucu bu sekilde kutlaniyormus.
Yani adamlar bizi kandirdiklari icin kutluyorlar. Ben sevmem bu tarz aliskanliklari ama yinede eglence olsun diye tercih edenler var.

Bilgi olsun diye söylemek istedim, harici birsey bilen varsa paylassin daha net bir bilgi varsa bilmek isterim. ;)
:o :o ilk defa duyuyorum

ATAAN

Ben 2 Nisan Sakasi Yapacam  ;D

SEVGI-40

Alıntı yapılan: gece - Nisan 01, 2009, 11:32:33 ÖSSEVGIIIIIIIIIIIIIIM CANIM SEN GEC KALDIN CANIM  :haha:
duydum duydum bizzis saka yapmisiniz abi bunlara ne ceza verelim   :haha:

SEVGI-40

SEVGI-40

Alıntı yapılan: mub@rek - Nisan 01, 2009, 11:31:53 ÖS:) Zati yenildik Sevgi. VAllah seni döverim bak hee. :D
:haha: haha bende eve geldim bizimkiler tv ye yapismis ben geldim gol attilar galiba sevgi geri git iyi gelmedin diyolar  :haha:

ne kiymetli maciniz varmis yav  :haha:

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 01, 2009, 11:33:22 ÖSBen 2 Nisan Sakasi Yapacam  ;D

yok yapma ne olur yeter bu heycan bir sene sonra  ;D

ATAAN

Sakalari Kacirmisim Bugün  :-\

gece

Alıntı yapılan: ATAAN - Nisan 02, 2009, 12:05:09 ÖÖSakalari Kacirmisim Bugün  :-\

Gercekten cok ilginc gelisti sakaydi evet ama cok sey ögrendim Ataan  okey:)

ATAAN

Ne Güzel, Dersini Aldin Yani  ;D