Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Alıntı yapılan: *** - Nisan 02, 2009, 03:50:38 ÖSBak bu sefer ciddiyim.. Jentzsch i geri istiyorum yoksa moderatörlüge veda et..  :zopa:   ;D

Saka yaa saka kızmaa hemen..  :)

Heeh söle yola gel  :haha:

Benım cıkmam gerekıyor.Aksam yıne gelırım ınsAllah jentzsch olarak..

Gorusmek uzere...

...mystery...

gece

Alıntı yapılan: *** - Nisan 02, 2009, 03:58:34 ÖSBenım cıkmam gerekıyor.Aksam yıne gelırım ınsAllah jentzsch olarak..

Gorusmek uzere...

Bu isimle gel ben sifreni bu isme atarim  okey:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 02, 2009, 03:50:07 ÖShöössstttt....noluyoruz bakıyım... :zopa: susun bu sefer yemezler... :haha:

Bu sefer saka degil di ki  :haha:

...mystery...

biliyorum... :haha: o yüzden susturmaya çalışıyorum yaa :haha:

gece

gece

Alıntı yapılan: *** - Nisan 02, 2009, 03:58:34 ÖSBenım cıkmam gerekıyor.Aksam yıne gelırım ınsAllah jentzsch olarak..

Gorusmek uzere...

Timiur yok saka saka  :haha:

...mystery...

bundan sonra şaka'nın Ş'sini bile duymak istemiyoruumm... tickoff:) :haha: 1 Nisan günlerindede beni ilkbahar çarpıcak bundan sonra inşAllah ;D

...mystery...

ablacım bugün noldu biliyomusun?? :haha: bu sefer sınıfta başka bi arkadaşımız kaldı ve kapıyı açamadık... kop:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 02, 2009, 04:15:50 ÖSablacım bugün noldu biliyomusun?? :haha: bu sefer sınıfta başka bi arkadaşımız kaldı ve kapıyı açamadık... kop:)

Sinifta kalma yarisimi yapiyorsunuz kim ac kaldi bu sefer  :haha:

...mystery...

aç kalmak değilde.. :haha: kapıyı açamadılar..müdür yardımcısı falan geldi tekmeledi kapıyı... ;D her yolu denediler ama açamadılar...en sonunda matkap gibi bişey getirdiler ve kapı kolunu ordan söktüler tahtasıyla beraber... ;D o gidince kapı açıldı ama kapıyı açmak 45 dk.larını aldı... :haha: :haha:

gece

Kapi kilidini degistirme akilliligini düsünebildilermi barim  :haha:

gece

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 02, 2009, 04:32:18 ÖSKapi kilidini degistirme akilliligini düsünebildilermi barim  :haha:
kapı kilidi diye bişey kalmadığı için evet değiştiricekler sanırım... :haha:

gece

Sanirimmi aman Allahim yardim topliyalim gizemcim sizin kapi icin  ;D