Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmetemir21

ama herkesin bunu anlaması gekeirdi 1 nisan da hep olur böyle şeyler hem biz bir aileyiz aramızda kırgınlıklar olsada çok kısa sürer  okey:)

...mystery...

bu arada dün bizim sınıfın şakasıda şuydu...sahte bir ders programı yapmışlar...pazartesi günü ilk 5 ders yabancı dil ;D iğrençti

Gramer   Gramer    Fransızca  Fransızca   Reading    Biyoloji    Din

hocayıda ayarlamışlar o söyledi programın değiştiğini... :haha: 12'lerde bişey yapmışlar okulun dış duvarına asmışlar.. :haha: üstüne NAL muhtar adayı altında müdürenin resmi onun altındada İHTİYAR HEYETİ  müdür yardımcısı,tarihçi ve rehber hocanın resmi... :haha: ve düşünün okulun dış duvarında... yaril:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 02, 2009, 05:08:51 ÖS:haha: :haha: yaa adı üstünde şaka işte alıncak bişey yok ki... ;D

Gizem evet öyle Sakaydi utanan:) :embarassed:

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 02, 2009, 05:11:04 ÖSbu arada dün bizim sınıfın şakasıda şuydu...sahte bir ders programı yapmışlar...pazartesi günü ilk 5 ders yabancı dil ;D iğrençti

Gramer   Gramer    Fransızca  Fransızca   Reading    Biyoloji    Din

hocayıda ayarlamışlar o söyledim programın değiştiğini... :haha: 12'lerde bişey yapmışlar okulun dış duvarına asmışlar.. :haha: üstüne NAL muhtar adayı altında müdürenin resmi onun altındada İHTİYAR HEYETİ  müdür yardımcısı,tarihçi ve rehber hocanın resmi... :haha: ve düşünün okulun dış duvarında... yaril:)

Sizin Sinif cok eglenceli görünüyor

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 02, 2009, 05:11:16 ÖSGizem evet öyle Sakaydi utanan:) :embarassed:
ablam benim kıyamam ben sana  üzülme senn... :-* :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 02, 2009, 05:12:04 ÖSSizin Sinif cok eglenceli görünüyor
evet öylelerdir... :haha: :haha:

haha bide coğrafyacı koridorlarda şüpheli öğrenci oldu mu geri gönderiyodu...mesela birinin elinde siyah bi poşet vardı(9-b nin kapısına bişey sürmüşler coğarfya dersindede şakaya kurban gidince böyle olmuş ;D ) geri gönderdi yukarı kata çıkarmadı... funny:)

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 02, 2009, 05:12:43 ÖSablam benim kıyamam ben sana  üzülme senn... :-* :-*

Napayim ya ben kimsenin bana kirgin olmasina dayanamiyorum  :embarassed:

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 02, 2009, 05:15:00 ÖSNapayim ya ben kimsenin bana kirgin olmasina dayanamiyorum  :embarassed:
ya dilara öyle ablacım kırılır sonra geçer...sen üzülme.. :-\ (söylemesi kolay biliyorum ama napıyım başka çarem yok :-[ )

mehmetemir21

Hiç canını sıkma  Gece sana kırgın falan degiliz unutalım gitsin almancax normal seyrine dönsün artık

gece

Yapicak bir sey yok saka beni buldu bende sürdürdüm  :-\ :embarassed:

...mystery...

bencede... alkis:) alkis:) hem bizede adrenalin oldu.. alkis:) her KEŞKE'nin bi İYİKİsi olduğu gibi Her kötü olaydada bir iyilik vardır... :-*

gece

Alıntı yapılan: mehmetemir21 - Nisan 02, 2009, 05:16:50 ÖSHiç canını sıkma  Gece sana kırgın falan degiliz unutalım gitsin almancax normal seyrine dönsün artık

Zaten alamancax yoluna devam ediyor mehmet

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 02, 2009, 05:17:34 ÖSYapicak bir sey yok saka beni buldu bende sürdürdüm  :-\ :embarassed:
tamam işte...sende söyledin şaka... :-* :-*

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 02, 2009, 05:17:51 ÖSbencede... alkis:) alkis:) hem bizede adrenalin oldu.. alkis:) her KEşKE'nin bi İYİKİsi olduğu gibi Her kötü olaydada bir iyilik vardır... :-*

Anlayis farki cok cicsin ya utanan:)

mehmetemir21

neyse okul dağıldı çıkmam gerekiyo yarın görüşürüz arkadaşlar byby:)

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 02, 2009, 05:19:36 ÖSAnlayis farki cok cicsin ya utanan:)
sağol ablacım.. :-* insan bazen öğreniyo işte.. alkis:) sadece olayın iyi yanını görmek için biraz zorlamak gerek.. :-* üzülme sen tamam mı benim canım ablam.. :-*

...mystery...

Alıntı yapılan: mehmetemir21 - Nisan 02, 2009, 05:20:09 ÖSneyse okul dağıldı çıkmam gerekiyo yarın görüşürüz arkadaşlar byby:)