Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NİLSENAM

çok kötü olurdu ya gerçek olsaydı,düşünmesi bile kötü  :-[ :-[

neyseki hepsi bir şakadan ibaretti  :haha:

sen nasılsın,nasıl gidiyor  :-*

gece

...mystery...

evet yaa inşAllah hep böyle koskocaman bir aile olarak kalırız... alkis:)

iyi işte ne olsun...öyle okul sınav test Fizik Kimya Biyoloji derken yaşlanıyoruz... :haha: her ne kadar okulda derslerimiz boş geçsede.. :haha: yoruluyoruz.. ;D sen neler yapıyosun...?? alkis:)

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Nisan 02, 2009, 07:56:47 ÖSHosgeldin Canom

hoşbulduk  :-*

sende hoşgeldin canom  alkis:)

ya canom olanları okudum nasıl şaka bu ya okurken bir kötü oldum,o anı yaşar gibi oldum  kur;)  ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 02, 2009, 07:57:05 ÖSevet yaa inşAllah hep böyle koskocaman bir aile olarak kalırız... alkis:)

iyi işte ne olsun...öyle okul sınav test Fizik Kimya Biyoloji derken yaşlanıyoruz... :haha: her ne kadar okulda derslerimiz boş geçsede.. : yoruluyoruz.. sen neler yapıyosun

inş.biz böyle birbirimize destek çıktığımız sürece hep bir arada kocaman bir aile oluruz  alkis:)

bende çok yorgunum ya dünden kalma yorgunluğum,babamın doğum günüydü güzel bir kutlamayla geçirdik,uykusuzluk ....

ama almancaxa girince sizleri görünce yorgunluk denilen hiç bir şey kalmıyor   alkis:) alkis:)

gece

Canom saka iste saka haberli olursa saka olurmu olmaz saka konusunu kapatalim o dünde kaldi

...mystery...

ne güzel.. alkis:) babamın doğum günleri tam bizim tatilde olduğumuz zamana denk geliyo...gazeteyi bi açıyorum Lozan Antlaşmasının bilmem kaçıncı yılı... :haha: aaa baba doğum günün kutlu olsun diye babama dönüyorum :haha: gazeteye bakmasam hatırlamıcam..zaman kavramı olmadığı için tatildeyken yazın. ;D

NİLSENAM

Alıntı yapılan: gece - Nisan 02, 2009, 08:04:37 ÖSCanom saka iste saka haberli olursa saka olurmu olmaz saka konusunu kapatalim o dünde kaldi

evet geride kaldı,bugüne bakalım biz  yuppi:) yuppi:)

...mystery...

NİLSENAM

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 02, 2009, 08:05:55 ÖSne güzel.. alkis:) babamın doğum günleri tam bizim tatilde olduğumuz zamana denk geliyo...gazeteyi bi açıyorum Lozan Antlaşmasının bilmem kaçıncı yılı... :haha: aaa baba doğum günün kutlu olsun diye babama dönüyorum  gazeteye bakmasam hatırlamıcam..zaman kavramı olmadığı için tatildeyken yazın.

yani gizem ne diyim ben sana  :haha: :haha:

...mystery...

Alıntı yapılan: NİLSENAM - Nisan 02, 2009, 08:10:18 ÖSyani gizem ne diyim ben sana  
ama napıyım... :haha: onlarda öyle denk getirmesinler.. :haha: bide o gün gazeteye bakmasam unutsam kutlamayı bi yıl sonra hatırlatıyo kutlamamıştın diye.. :haha: zaten güneş tepemde duruyo o zaman ayın kaçı olduğunu düşünüp napıyım... ;D

NİLSENAM

okumanın burdada ne kadar yararlı olduğunu görüyoruz değilmi  kur;) ;D

...mystery...

yok ben görmüyorum... :haha: okuyup napıcan...gözlerin bozulur çok okursan... ;D

NİLSENAM

...mystery...

...mystery...

ben yemeğe gidiyorum hemen gelirim... alkis:) byby:) :-* :-*