Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

bizde o arada koptuk zaten... yaril:) yaril:) hayır biz gülünce bide kızıyo çocuk... yaril:) yaril:)

gece

:haha: :haha:
Bunlari fikra diye yazabliriz ya :haha:
okadar yani :haha:

...mystery...

:haha:  çocuğun kendisi fıkra zaten.. :haha: bikaç kere laf soktum çocuğa...bi şaşırıyo sonra devam ediyo konuşmaya... ;D

gittim bigün bunların sınıfına..elimdede edebiyatçının verdiği kitap(Sergüzeşt) onu okuyorum..geldi...aa bende bunu okucam nasıl? dedi

"iyi güzel" dedim

"nasıl sanatsal mı" dedi...ben şok..sorduğu soruya cevap veremiceğim için değil..sanki sanatsal değilse okumucak gibi sordu ondan...arkadaşım başımızdan savmak için "evet..çok sanatsal" dedi..sonra tekrar sordu "ama roman dimi??"..öyle bi ressamın hayatını falan anlatmasın dedi..bende "zaten birilerinin hayatını anlatanların adı genelde roman olarak geçmez biyografi veya otobiyografi olarak geçer dedim..beklemiyodu sanırım böyle bişey..aaa doğru yaa dedi çıktı gitti.. ;D ama içimin yağları eridi ya..o kadar sinir oluyorum ;D

gece

Gizemcim ya cok cicisin  :haha:

...mystery...

...mystery...

...mystery...

ablacım ben ders çalışmaya gidiyorum...sonra görüşürüz... byby:) unutmaa...Gülmek çok yararlı.. :-* :-*

...mystery...

ben yine geldiiimm... yuppi:) ama birazdan yine gidicem... :-[ bu coğrafyadan sıkıldım,bıktım yaa.. ;D

uffaq

...mystery...

...mystery...

ben çıkıyorum...görüşmek üzere... byby:) :-[

zeytin

Herkese tünaydın almancax alkis:)

Ama Ataan abi gidemezsin yaa daha çok işin var senin  :'( :'(

...mystery...

ben geldim :-[ ama burası çok sessiz.. :'(

jesus

gürüLtü yapmak Lazım ozaman.. : )