Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

...mystery...

bahsettiğim sessizlik o anlamda değil ama.. :-[

...mystery...

ben ders çalışmaya gidiyorum...belki geldiğimde burda olursanız görüşürüz... :'( :'( byby:)

zeytin

Ben geldim yinee
Yaa ciddi ciddi Ataan abi şimdi yokmu yanee.Baksana renk değiştirmiş.Hiçmi Forma giriş yapmayacak yanee :-[ :-[ :-[

...mystery...

hoşgelmişsin zeytin..ama şimdi yoksun.. :-[ cidden patron renk mi değiştirdi.. :-[ ben görmedim.. :'(

...mystery...

gece

...mystery...

hoşgeldin ablacım... :-[ nasılsın??

gece

Nasil olmak gerekiyorsa öyleyim gizemcim.
Üzülmeyin olurmu

...mystery...

ya ama nasıl üzülmeyelim...birden bire gitti ya..uzun bir süre giremicem diyo..tamam gelsin demiyorum ama en azından söyleseydi yaklaşık ne kadar süre olduğunu...merak ediyorum burda.. :'( :'(

...mystery...

bi ben değil hepimiz merak ediyoruz... :'( :'(

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 09, 2009, 07:42:07 ÖSya ama nasıl üzülmeyelim...birden bire gitti ya..uzun bir süre giremicem diyo..tamam gelsin demiyorum ama en azından söyleseydi yaklaşık ne kadar süre olduğunu...merak ediyorum burda.. :'( :'(

Gizemcim sanirim Ataan bundan sonra Foruma girmiycem diye yazmmis vedasinda,
sebeblerinide aciklamis bize kararina saygi duymaktan baska bir söz kalmiyor. ne yazikki...

...mystery...

:'( :'(

gece abla söyleyebilceğim tek şey var....

Sende gitme olur mu??? :'( :'(

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 09, 2009, 07:42:28 ÖSbi ben değil hepimiz merak ediyoruz... :'( :'(
Biliyorum Canim...
Ne diyebilirim ki inan bende sizin kadar üzgünüm ,
ama Is iste demekki cok önemli ki böyle bir karar almasina sebeb oldu...

...mystery...

Alıntı yapılan: gece - Nisan 09, 2009, 07:47:41 ÖSBiliyorum Canim...
Ne diyebilirim ki inan bende sizin kadar üzgünüm ,
ama Is iste demekki cok önemli ki böyle bir karar almasina sebeb oldu...
:-[ :-[

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 09, 2009, 07:46:29 ÖS:'( :'(

gece abla söyleyebilceğim tek şey var....

Sende gitme olur mu??? :'( :'(

:-[ :-[ :-[

...mystery...

söz ver ama lütfen... :'( :'( en azından hiç gelmemek üzere gitme... :'( :'(

gece

Alıntı yapılan: ...mystery... - Nisan 09, 2009, 07:49:16 ÖSsöz ver ama lütfen... :'( :'( en azından hiç gelmemek üzere gitme... :'( :'(

Bak Canim kimse kimseyi üzmek istemez hele benim aklim cikar sizi asla üzmek istemem yarinin ne getiricegini bilemeyiz.
Ben almancax´i büyük bir samimiyetle seviyorum ki yansimista cok cok cok tesekkür ederim.
Senin gibi seker tatli kardeslerim oldu. Ama Söz verilmez böyle seyler icin simdilik burdayim endiselenme Canim
Beraberce paylasmaya calisicaz...