Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

esma 41

Alıntı yapılan: tusem - Şubat 14, 2008, 10:39:38 ÖS
nerden bulursun bu resimleri,şu bilgisayarı birgün bende öğrenicem valla ben yemek yemeyi  severim ama yapmaktan hiç hoşlanmam,pek anlamam basit şeyler yaparım.ablam sağ olsun o olmazsa ben ne olurum :P ;)

Sanal alemde "pisirmek" cok kolay ögrenirsin.
Hem cok pratik bir dakikada yemegin hazir.
Ama gercek hayatta ...  :'( bilirsin.
Bu kadinlari isi cok zor be ... (laf lafi aciyor). ;D
Biraz  kiz dedikodusu yapalim . ;D

Gercek hayatta dedikoduyu hic sevmem ama sanal hayatta  ???  ;D

lehrerinx

Banada müsade sonra devam ederiz inş. esma tskrler kadayıf için :D:P birasda ders çalışayım hayırlı geceler

esma 41

Alıntı yapılan: ehrerinxl - Şubat 14, 2008, 10:47:03 ÖS
Banada müsade sonra devam ederiz inş. esma tskrler kadayıf için :D:P birasda ders çalışayım hayırlı geceler

Hayirli geceler lehrerinx.

tusem

esmacım hadi yeni bi konu başlatalım, :P-ben de neugierig oldum  senin gibi herkesin burcunu merak ediyorum ama önce senin kiii

esma 41

Alıntı yapılan: tusem - Şubat 14, 2008, 11:04:07 ÖS
esmacım hadi yeni bi konu başlatalım, :P-ben de neugierig oldum  senin gibi herkesin burcunu merak ediyorum ama önce senin kiii

Benim Burcum Yengec yükselen Burcumda Aslan. ;D

Sayfalar cok zor aciliyor.
Forumda bir sorun var yada vardi sanirim.
Düzeldi galiba...  :)

tusem

evet yaa daha şimdi girebildim,benim burcum da terazi, yükselen de aynı,şimdi açabildim herkes kayıp ama  :'(

sevval

Slm hayirli aksamlar  benim burcum da  yay yükselende akrep  :D

jentzsch

Saat gecenin 3 ü delimiyim neyim ;D kimse de yok sitede.sabah 7 de de kalkcam ;D almanca da calismiyorum.napiyosam burdaa.sanki gecenin bi yarisi bos sokakta dolaniom gibi..Korkuom da.nese ben gidim ufaktan.hadi iyi geceler bana ::)

emosh

ya esma abla :D ben videoyu yeni gördüm ama çoook sağol çok sevdiğim bir şarkıdır ;D

a_ysche

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 15, 2008, 03:56:13 ÖÖ
Saat gecenin 3 ü delimiyim neyim ;D kimse de yok sitede.sabah 7 de de kalkcam ;D almanca da calismiyorum.napiyosam burdaa.sanki gecenin bi yarisi bos sokakta dolaniom gibi..Korkuom da.nese ben gidim ufaktan.hadi iyi geceler bana ::)

;D  ;D  ;D

QUELLE35

hmmm sıra burçlara geldi demek ;D

Benim burcum ikizler yükselen terazi

jentzsch

Benim burcum akrep,yükselen nasil ögrenilio bilmiyorum  :-\

tusem

jentzsch,doğduğun gün ve saati hesaplatıyorsun çıkıyo,önemli olan saat,günün hangi saatinde doğduysan ona göre çıkıyo işte ne bileyim canııım ;D ;D

gütig

gütig

Alıntı yapılan: jentzsch - Şubat 15, 2008, 03:56:13 ÖÖ

sanki gecenin bi yarisi bos sokakta dolaniom gibi..Korkuom da  ;D ;D  ;D...Güzel benzetme...

Korkma Jentzsch. ;D Almancax`ta sana bir sey olmaz...Burasi güvenli bir yer  ;)  ;D

zmerve

ben de koç burcuyum.yükselenim de oğlak :)

zeynep_34