Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Türk filmleri iyidir.Bende izlerim arada.. ;D Hayir ben haftasonlari calismiyorum.Hava da kötü (sanirim sizin oralarda ayni). Bilgisayar basindayim :-\

sinemm

aynen arkadasim yaa!!
yalnis anlamadiysam evlenmissin 2 hafta önce bak simdi haberim oluyor...
cok tebrikler ömür boyu mutluluklar dilerim saglik ve huzurla insAllah...
nasil gecti dügün bakalim?
streslimi gecti?

jentzsch

Tesekkürler Sinem.Evet Türkiyedeydim 2 hafta önce 3,4 günlügüne.Dügün yazin olcak.Simdi sadece nisan ardindan da nikah oldu.Nikah iyidi ama nisan cok stresliydi benim icin.Tanimadigim bir sürü insan.Karsilarinda alamanci biri.Süzüp durdular beni  ;D Neyse cok sükür güzel gecti,bitti.. ;D

sinemm

ah ah bilirim o stressli günleri aslinda bana kalirsa hic dügün yapmayin derim ama aileler tutturuyordur kesin...bizde öyle olmustu..dügün hele tam bir cin iskencesi yerdemisin göktemisin belli degil her agizdan bir laf cikiyor. senden baska herkes egleniyor...cok gereksiz birsey...walla ALLAH yardimcin olsun sana ve esine...esinde sinava giriyormu? imkani varsa o da almancaxa girsin.. faydasi olur

jentzsch

Tesekkürler Sinem.Allah bütün evlenenlerin yardimcisi olsun. ;D Söylediklerinde haklisin.Nedense evlenenler haric herkes cok egleniyor.Su ana kada öyle gördüm hep..Bakalim bizimki nasil olacak. ;D

Evet esimde gircek sinava ama almancasi a1 icin yeterli gibi suan.Bi aksilik olmazsa gecer sinavi insAllah..Almancax'i beraber kullanmaya karar vermistik ama o pek girmiyor.Giriyorsa da yazmiyor heralde.. ;D

jentzsch

Kommeeen  suzamin  te trinkeen  ;D ;D  Saka maka dede benden iyi almanca konusuyor,helal olsun..;D

jentzsch

gütig

Bravo valla dedeye  ;D Iyi kötü derdini anlatiyo ya, o da yeter ;D... Bu ilk jenerasyon cok zorluk cekmisler ilk geldiklerinde. Almanca kursu felan yokmus onlarin dönemlerinde. Misal; yumurtanin almancasini bilmediklerinden gidaklayarak isterlermis bakkallardan...Böyle bi seyin basiniza geldigini bi düsünsenize...Valla akli olan almancayi bir an evvel ögrensin. Su A1´i felan dert eden arkadaslar, görün de ibret alin yani  ;)

gütig

Bi de caya davet ediyo yaa, kiyamam  :'(. Hangi alman bi Türkü böyle gönülden caya davet eder ???

jentzsch

Arkadanda biri diyor ya: kolige koligee ne arkadasi yaww  ;D

Valla yasa dede sen.Haklisin gütig..

kirsehir7

vay be dedeme bak benden güzel almanca konusuyor.helal olsun dedeme. ;D ;D

smc-403

herşeyden önce özgüven olmalı nasıl konuştuğuna deil konuşmaya cesareti olmalı ,nsanın bence

esma 41

Alıntı yapılan: smc-403 - Nisan 08, 2008, 10:58:27 ÖS
herşeyden önce özgüven olmalı nasıl konuştuğuna deil konuşmaya cesareti olmalı ,nsanın bence

Evet Koligee haklisin. ;D

Yani birsey fark ettim ,
almanyadaki Türklerin % 90
tanimadiklari (baylar ama ) insanlara Koligee diyorlar ..  ;D
Neden acaba?

Jentzschin paylastigi video da ... yasli dede den  haric birisi daha ilgimi cekti.
Yerde yatan ve istifini hic bozmayan biyikli  bir adam.
Kamera cekiyor ,millet gülüyor konusuyor adam hic birsey yokmus gibi
istifini bozmadan yerde yatiyor ...  ;D

Ama gercekten biz türk milleti cok cana yakin insanlariz ..  :)

jentzsch

Ya haklisin esma41, dayinin dünya umrunda degil,uyuyor.. ;D

kirsehir7

aaa 197 gelmis.nerelerdesin 197

197

Selam arkadaslar upuzun bir aradan sonra tekrar sizinleyim. Eeeeeeeee nasilsiniz bakalim?? Beni cok özlediniz mi?? ;D ;D

197

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Nisan 10, 2008, 06:04:54 ÖS
aaa 197 gelmis.nerelerdesin 197

::) ::) Ne kadar da cok sevenim varmis da ben farkinda degilmisim.. :) :) ;D ;D ;D