Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

şems

yazarım tabı sızlerı ve siteyi bırakmayı düşünmuyorum zaten...bu arada resmınızı gordum...siteye eklemişsınız....eşinizle olan resmınız çok tatlı...çok yakışmışsınız ve resımde gözlerınızın içi guluyor çok hoşuma gıttı ya...Allah mutluluğunuzu zıyadeleştırsınnnn...:)

gece

Alıntı yapılan: şems - Mayıs 02, 2008, 01:06:05 ÖS
ayy evet özledım sızlerıııııı....:)bu aralar yoğunum.çok fazla gıremıyorum sıteye...mayıs 15 te gıdıyorum ınşAllah berlıne...işte birde onun hazırlıkları falan var..

Sems  Berlin güzel bir  sehir,  bende  önümüzdeki senelerde tam belli degil ama; Berline  tasinmayi  düsünüyorum
umarim sende seversin ve mutlu olursun.

şems

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 02, 2008, 01:13:38 ÖS
ayy evet özledım sızlerıııııı....:)bu aralar yoğunum.çok fazla gıremıyorum sıteye...mayıs 15 te gıdıyorum ınşAllah berlıne...işte birde onun hazırlıkları falan var..
evet ınşAllah...rabbım kımseye verdiği kararlardan pişman ettirmesın...

Sems  Berlin güzel bir  sehir,  bende  önümüzdeki senelerde tam belli degil ama; Berline  tasinmayi  düsünüyorum
umarim sende seversin ve mutlu olursun.

jentzsch

Amin sevgili sems.Eminim siz de öylesinizdir.Bende senin yakinda Berlin'e yapacagin yolculuga  cok sevindim.
Ben hep okuyorum aile birlesimi konularinda yazilan mesajlari.Herkes ilk baslarda cok stresli,korkuyor.Bir seyler ögrenmeye calisiyor.Sonra zaman geciyor ve bu kisiler sinavi basarip vizelerini almayi beklerken ,burda diger yeni arkadaslara ellerinden geldigince yardimci olmaya calisiyor.Cok güzel bir döngü olusturmussunuz.Sonra da sizin böyle yolculuk haberlerinizi alip bizde mutlu oluyoruz.Her sey gönlünüzce olur insAllah..

şems

evet oyle oluyor aynı şeylerı yaşadığımız için diğer arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz...
şuan tam hatırlamıyorum ama benım o sıtreslı zamanlarımda bır mesajınla içimi rahatlatmıştın...:)jentzsch

jentzsch

Ich muss zur Arbeit gehen.. :(  immer arbeiten,immer arbeiten  ;D

Tschüss leute ,machs gut..  ;)

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 02, 2008, 02:28:16 ÖS
Ich muss zur Arbeit gehen.. :(  immer arbeiten,immer arbeiten  ;D

Tschüss leute ,machs gut..  ;)
tschüsss jentz bis bald. gut arbeiten

kirsehir7

hosgeldin esma giiiz nörin bakem.

gece

esma 41

ALLAH yolunu acik etsin sevgili sems.  :)

esma 41

Laf lafi aciyor un 100 :sayfasinin serefine  ;D

Hepinize baklava .

Güzel sohbetlerin devami dilegim ile ...  ;)

Afiyet olsun .

197

Hmmmmmmmmmmm cok da güzelmis, kesene bereket. :D :D :D

esma 41

Alıntı yapılan: 197 - Mayıs 02, 2008, 08:32:05 ÖS
Hmmmmmmmmmmm cok da güzelmis, kesene bereket. :D :D :D

Afiyet olsun.
Bu baklavalarin üzerine bir türk kahvesi gider .

197 türk kahvesi yapmayi bilirmisin?  ;D

Aşil

teşekkürler sağol ya resim de ne güzel çıkmiş öyle canım çekti gidip  alsam mı ne  ama kilo yapar demi boşver. herkese afiyet olsun. :D :D

197

Iiiiiiiiiiiiiiiiii ne icerim ne de yapmasini bilirim... Ben almayayim.... ;D ;D Ama isteyenlere kola benden! ;D ;D

Aşil

tamam kahveler benden güzel köpüklü kahve yaparım.

esma 41

Alıntı yapılan: 197 - Mayıs 02, 2008, 08:40:36 ÖS
Iiiiiiiiiiiiiiiiii ne icerim ne de yapmasini bilirim... Ben almayayim.... ;D ;D Ama isteyenlere kola benden! ;D ;D

Ama kahveyi zaten ben yapmicaktim. sen yapacaktin.  ::) ;D

Hadi benim hatirima , bana ve asil e bir türk kahvesi yap.

Zahmet olmazsa  :angel: