Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 11, 2008, 09:50:28 ÖS
bende aradım:) tamam canım son gun bakmıyım son 4gun neye agırlık verıyım?
kelime tekrarı yap, hören çalış, 1-2 mektup yaz faln filan

burcukafadar

Alıntı yapılan: Aşil - Mayıs 11, 2008, 09:50:49 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 11, 2008, 09:49:56 ÖS
bak kesmeşekerde bizi gizli gizli dinliyo..
görüyorum yukarda, laf aramızda kalsın ne kadar ayıp di mi insan arkadaşlarına en azından bir merhaba demez mi, ööle bakıyor, çok ayıpladım yani çokkkk ;D ;D ;D

kesmeşeker  hıııııııııı :laugh:
sahi sanıpta kızmasa bari:)

tuu_ba

horene calıscak cdım yok soru cevap calısırım bıde mektup artık.ya bısey sorcam mesela karsımızdakının sorusunu anlamadık tekrar etmesı ıcın noch eınmal?dıyebılırmıyız yada daha yavas solemesını rıca edebılırmıyız arkadaslar???

tuu_ba

asıl bolesı benım ıcın daha kolay dıgerı daha zor gelıyo bana:) :) :)

tuu_ba

tuu_ba

neyse ben cıkıyorum azcık daha calısıyım burcu sorumun cevabını a1 gırenlere yazabılırmısın lutfen bılen arkadaslar varsa yazabılırlermı?herkese ıı aksamlar

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 11, 2008, 09:55:37 ÖS
horene calıscak cdım yok soru cevap calısırım bıde mektup artık.ya bısey sorcam mesela karsımızdakının sorusunu anlamadık tekrar etmesı ıcın noch eınmal?dıyebılırmıyız yada daha yavas solemesını rıca edebılırmıyız arkadaslar???
tabi tabi noch einmal, bitte diyebilirisn. zaten hiç anlamadığında hocalar devreye giriyor. ama o konuda pek sıkıntı çekilmiyor genelde

tuu_ba

ya bı de burcu konnenle ılgılı sorularda bıtte nereye gelcek

tuu_ba

yanı mesela konnen sıe bıtte deın schlussel geben? bıtte dogru yerde mı? ayrıca burcu bu soruyu ole bı hızlı yazmısımkı:) dersımı ıı calıstım heralde:)))  tabı sayenızde Allah razı olsun hepınızden

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 11, 2008, 09:59:10 ÖS
neyse ben cıkıyorum azcık daha calısıyım burcu sorumun cevabını a1 gırenlere yazabılırmısın lutfen bılen arkadaslar varsa yazabılırlermı?herkese ıı aksamlar
könnenli sorulara bitteyi ben sona getiriyorum
örneğin;
Geben Sie mir die Tasche, bitte gibi

tuu_ba

konnen sıe mır dıe tasche geben bıtte? gıbımı mesela

burcukafadar

Alıntı yapılan: tuu_ba - Mayıs 11, 2008, 10:10:13 ÖS
konnen sıe mır dıe tasche geben bıtte? gıbımı mesela
yazdığın doğru ama yeri değil canım burası laflafı açıyor kısmı, diğer bölüme geç, geliyorum ben ;)

tuu_ba

benım daha once yazdıgım yanlısmı o zaman

burcukafadar

kirsehir7

millet nwre kayboldunuz ben geldiiiiiiiiiiiiiiim!hadi yaaa gitmeyin.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 11, 2008, 09:49:56 ÖS
bak kesmeşekerde bizi gizli gizli dinliyo..
görüyorum yukarda, laf aramızda kalsın ne kadar ayıp di mi insan arkadaşlarına en azından bir merhaba demez mi, ööle bakıyor, çok ayıpladım yani çokkkk ;D ;D ;D

pardon arkadaşlar ya eşimle konuşuyordum da msnde, ondan yazamadım baktım sadece ::)

kirsehir7

kesmeseker o avatarini cok mu aradin ;D
o dili bizemi cikariyosun >:(