Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sparta

Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Mayıs 12, 2008, 03:44:01 ÖÖ
Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 03:30:46 ÖÖ
  Hım peki almanlarda kız isteme nasıl oluyor? 

Almanlarda kiz isteme sistemi bizdeki gibi degil. Buranin kizlari birini begendimi evi tekedip önce o erkekle yasiyorlar. Isterlerse evleniyorlar. Ama evlilik orani cok degil. Dost hayati yasiyorlar genellikle. Evlenenlerde genellikle eslerini aldatiyor. Evliligine sadik olan bazi istisnalar var tabiki. Ama benim tanidigim kisiler genellikle eslerini aldatmis kisiler. Yani evlilikleri saglikli degil. 
Ayrica evlenme orani azaliyor. Bosaninca nafaka ödememek icin evlenmiyorlar.
Sayfanın en altında kaldıgı için mesajını görmemişim kusura bakma yeni gördüm... almanlar çok cimri...
  Bİr kızla bir erkek bir yerde yemek yeseler yarı yarıya öderlermiş... Yaw ayıpp...  Para hesabı mı olur arkadaşlar arasında... Bİzde ise ben ödeyeceğim diye kavga bile çıkıyor...

Ben almanyaya gelmekten vazgeçtim.  :D :D: :D

Sonsuzluk Yolcusu

Türkiyede isin iyiyse, burayi hic düsünme bile.

gece

hahahahahahahah  ;D ;D ;D ;D ;D cok alemsin ya Sparta ;D ;D ;D

Sparta

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 04:05:40 ÖÖ

Geçen gün çok samimi bir arkadaşımla yemeğe gittik... Hesabı ben ödeyecem,  yok illa ben ödeyecem diye kavga çıktı..  :D

Not :En çok  ben dövdüm :)

gece

Alıntı yapılan: Sonsuzluk Yolcusu - Mayıs 12, 2008, 04:05:30 ÖÖ

Evet ya isin varmi asin varmi topraklarimizin suyumu cikti bak isine ama burlara turist olarak bekleriz gezdiririz kardesimizi demi Sonsuzluk yolcusu.

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 04:07:28 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 04:05:40 ÖÖ

Geçen gün çok samimi bir arkadaşımla yemeğe gittik... Hesabı ben ödeyecem,  yok illa ben ödeyecem diye kavga çıktı..  :D

Not :En çok  ben dövdüm :)

;D ;D ;D ;Dya bu gece gülme kirizleri var dün gece neyse sagol sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi :D

Sparta

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 04:07:42 ÖÖ

Evet ya isin varmi asin varmi topraklarimizin suyumu cikti bak isine ama burlara turist olarak bekleriz gezdiririz kardesimizi demi Sonsuzluk yolcusu.
Tamam bu sözünüzü unutmayın... Ben çok duydum gezdiririm filan :)

Sonra Turist Ömer gibi şaşkın şaşkın alman caddelerinde dolanmayım.. Hem Rafaellolarden ses seda yok... :)  Gönderecem diyordu birisi adı lazım değil.... hhahahaah

Bakın değerinizi bilin 300. mesajımı size yazdım :D

gece

Bak Kölne gel Ben Söz veriyorum  seni gezdiricem valla ;)

Sparta

Sende   birkaç ay sonra sözlerini unutma sakın..  Çok duyduk böyle gezdirecem filan :D

Önce rafalloları bir yiyelim de... Valla rafallolardan umudum  şöyle var... Yakında jenrzt gelecek.. Getirirse o getirir..  Forumda izmitli kim varsa rafallo isteyecem...  :) yoksa çok zor.. almanyaya gelince 50 kutu alacam :D

:):):)

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 04:10:28 ÖÖ
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 12, 2008, 04:07:42 ÖÖ

Tamam bu sözünüzü unutmayın... Ben çok duydum gezdiririm filan :)

Sonra Turist Ömer gibi şaşkın şaşkın alman caddelerinde dolanmayım.. Hem Rafaellolarden ses seda yok... :)  Gönderecem diyordu birisi adı lazım değil.... hhahahaah

Bakın değerinizi bilin 300. mesajımı size yazdım :D

hahahahahahaha  ;D ;D ;D tuttum turist ömer lafini ya ;D ;D

Sparta

Hhahaha turist Ömer Frankfurtta :D

gece

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 12, 2008, 04:15:18 ÖÖ
Sende   birkaç ay sonra sözlerini unutma sakın..  Çok duyduk böyle gezdirecem filan :D

Önce rafalloları bir yiyelim de... Valla rafallolardan umudum  şöyle var... Yakında jenrzt gelecek.. Getirirse o getirir..  Forumda izmitli kim varsa rafallo isteyecem...  :) yoksa çok zor.. Almanyaya gelince 50 kutu alacam :D

:):):)

Rafeello mudur nedir neresini beyenirsin bilmemki ben hic sevmeme dolapta iki paket var dur vereyim sana bekle...

Sparta

Sevmiyorsan dolabınızda ne geziyor? Yaaa çok geç oldu ben işe gidicem.. çıkamadım bir türlü :)

Bu sefer kesin çıkıyorum... İyi muhabbetler... Sakın dolaptan çıkarma... :)

gece

Hadi git bak yarin kalkamazsan isten kovulursun buraya gelme tezide cürür sonra.  ;)
Hayirli geceler kardesim.

Sonsuzluk Yolcusu

sparta, gece nin getirdigi ikramlari yede oyle cikarsin.
Sanada hayirli geceler.

gece

sende buyur Sonsuzlukyolcusu   ;)