Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

werdermm

gece

Alıntı yapılan: şems - Mayıs 13, 2008, 01:18:22 ÖÖ
120 fılmını ızledıkten sonra özellıkle çanakkaleye gıttım şehıtlığe..

Cankkaleyi henüz görmedim Canakkale destanini okudum inanilmaz. Belgesellerini izledim ,Seminerler oluyor Köln`de hersene muhakkak katilirim .Inanilmaz bir destan.

jentzsch

Iyi etmissin sems.Bizim oyle bir sansimiz yok ama film (islenen konu) etkileyici gercekten.

şems

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 13, 2008, 01:21:57 ÖÖ

Cankkaleyi henüz görmedim Canakkale destanini okudum inanilmaz. Belgesellerini izledim ,Seminerler oluyor Köln`de hersene muhakkak katilirim .Inanilmaz bir destan.
görmek çok ayrı bır duygu.ailece her sene gıdıyoruz bız onların mezarları başında duacıları oluyoruz.ınşAllah gormek nasıp olur sızede...

esma 41

şems

arkadaşlar sızınle muhabbet etmek çok guzel ama sabah erken kalkmıştım çok uykum geldı...o yuzden hepınıze ıyı geceler ıyı muhabbetler..yarın buluşmak uzere ınşAllah.:)

gece

Alıntı yapılan: şems - Mayıs 13, 2008, 01:36:30 ÖÖ
arkadaşlar sızınle muhabbet etmek çok guzel ama sabah erken kalkmıştım çok uykum geldı...o yuzden hepınıze ıyı geceler ıyı muhabbetler..yarın buluşmak uzere ınşAllah.:)

sanada iyi geceler Sems tanistigima memnun oldum.bu arada  En İyi İmza:SEMS imzan cok anlamli :)
yeni dikkatimi cekti. ;)

esma 41

Iyi geceler arkadaslar.
Herkese ALLAH rahatlik versin.

gece

Alıntı yapılan: esma 41 - Mayıs 13, 2008, 02:24:30 ÖÖ
Iyi geceler arkadaslar.
Herkese ALLAH rahatlik versin.

Snada Allah rahatlik versin....

gece

DIKKAT  !!!!!!!

ALMANCAX  SAKINLERINE  DUYRU

Slm millet diyerek baslayim söze bir fikrim var bende varim diyenler varsa el kaldirsinlar lütfen!!!

Aramizda baya Saiir ruhlu  arkadaslar oldugunu görüyorum.Bizde maksat muhabbet olsun hemde baska cevherler varsa onlarada firsat olsun diye ,

Spartayla düsündükki birde ANKETLI SIIR yarismamiz olsa her katilan yarismaci  kendi yazdigi güzide bir SIIRI bizlerle paylassa sonuc oylamayla belirlense nasil olur ;)

Valla cok güclü rakiplerin olucagi kesin benim en büyük rakibim sanirim SPARTA ,EMOS,ASIL daha varda saymiyyim arkadaslar korkmasin  ;D ;D ;D ;D aranizda bende VARIM

diyen  varsa  lütfen  2 vesikalik , Nüfus suretiniz ve temmiz kagidinizla ilgili kisiye basvurmaniz rica olunur. ;D ;D ;D"saka saka"

Ayrica bu yarismanin gün ve saati hakkinda bilgi sizlere daha sonra verilecektir.:)

Önerilerinizi,düsüncelerinizi bu gece 24:00 civarlarinda bekliyorum yazarsaniz sevinirim.

Sevgiler   ALMANCAX  Sakinlerinin olsun.

G&C

kirsehir7

hallooooooooooooooooo millet nirelerdesiniz.

ayrica gece ablacigim güzel bi yarisma olur.hadi hayirli olsun.yarismaniz

burcukafadar

hoşgelmişsen gırşeeeerr
naber??

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 13, 2008, 01:24:48 ÖS
hoşgelmişsen gırşeeeerr
naber??
iyilik giiiiz sen nirelerdesin geveze seni.

gece

Sizden bir sey rica edbilirmiyim lütfen safa degistikce  Duyrumuzuda Aktaralim olurmu ben cikmak zorundayim.;)
Tesekkür ederim. :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 13, 2008, 01:27:28 ÖS
Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 13, 2008, 01:24:48 ÖS
hoşgelmişsen gırşeeeerr
naber??
iyilik giiiiz sen nirelerdesin geveze seni.

heheheh banamı diyosun bunu...
hakketen bazen klavye hızıma yetişemio yazmaktan....
habire yazıom
görüşemioz uzun bi süredir