Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

aaaa yok ayol kimse ben gideyimbari birazdan gelirim merak etmeyin  ;D ;D ;D

gece

Spartada gelmiyo  nedense merak ettim haberi olan varmi acep? ???

kirsehir7

asilde gelmiyo baya oldu gelmiyeli.noldu onada merak ediyorum.kacgündür espirilerinden mahrubuz

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 18, 2008, 01:44:31 ÖÖ
asilde gelmiyo baya oldu gelmiyeli.noldu onada merak ediyorum.kacgündür espirilerinden mahrubuz

Ask olsun kirsehir ben varim yaaaaaaaaa Beniiiii beyenmiyormusuuuunnnn, ;D Sen beni sevmiyorsum Kaaanimca ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: gece - Mayıs 18, 2008, 02:05:48 ÖÖ
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 18, 2008, 01:44:31 ÖÖ

Ask olsun kirsehir ben varim yaaaaaaaaa Beniiiii beyenmiyormusuuuunnnn, ;D Sen beni sevmiyorsum Kaaanimca ;D
Yalniz degilsiniz.Merak etmeyin.Ben ve arkadaslarimda buradayiz ve sizi izliyoruz..:o

Hemen arkanizda.. ;D

gece

annneeeeeennnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hayalaet avcilarinin teli Jentzsch nerdesinnnnnn yaaaaa cabuk gel korktummmmmmm  :o :o :o :o

Su sarimsaklari asalimda  :-\\

jentzsch

Haftasonu kapali onlarin dükkan..  ;D

gece

Halloooooo kimse yokmu yaw sevgili hayalet arkadaslar size cay ikram etsem  ::) ;D

gece

Sonsuzlukyolcusu  hosgeldin gel gel söyle Allahim sana sükürler olsun  ;) :D

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 18, 2008, 02:18:13 ÖÖ
Haftasonu kapali onlarin dükkan..  ;D

Benim yedekte hep bulunur siz üzülmeyin  ;D ;D ;D

jentzsch

Bogaza dogru cay ve simit nasil olur?  ;)  ;D

gece

Cay harika hemen demleyim bari güzel fikir de simit nerden bulucaz bu saatte ;)

manzara süper ah ah ben bir kac ay önce ordaydim yaaaaa

gece

Tamam teslim oldum ;D benide sizin tayfaya alsaniz ne oluurrrrrrrrrrrr ya ne olurrrrrrrrrrrr bende bir hayalet olmliyim  ;D ;D ;D

jentzsch

Canim deli gibi cay cekti. ;D Ben yatayimda hemen sabah olsun.Kahvaltida 3,5 bardak icerim. :D

Saka bir yana cikiyorum ben.Senden baska kimse yok gece.Sana hayirli geceler dilerim.

Forumda  su siralar ürkütücü olaylar oluyor.Herkes  esrarengiz bir sekilde tek tek kayboluyor.Bence sende cok fazla yalniz dolasma.Ne olur ne olmaz.Bir gözün hep arkada olsun.Sirtini hep duvara ver. :P  ;D

Kendine dikkat et gece...

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 18, 2008, 02:31:30 ÖÖ
Canim deli gibi cay cekti. ;D Ben yatayimda hemen sabah olsun.Kahvaltida 3,5 bardak icerim. :D

Saka bir yana cikiyorum ben.Senden baska kimse yok gece.Sana hayirli geceler dilerim.

Forumda  su siralar ürkütücü olaylar oluyor.Herkes  esrarengiz bir sekilde tek tek kayboluyor.Bence sende cok fazla yalniz dolasma.Ne olur ne olmaz.Bir gözün hep arkada olsun.Sirtini hep duvara ver. :P  ;D

Kendine dikkat et gece...

Tüh bak gördünmü anlamislar benim berseyler karistirdigimi   ;D ;D ;D

Sende rahat ol ben sahip cikarim buralara merak etme olurmu  ;D ;D ;D ;D ;D

bilmiyoki o faili mechul olaylar benim kafamin altindan cikiyooooo  ;D ;D ;D ;D ;D

Sende kendine dikkat et Jentzsch  aman odada yanliz falan kalma e eeee ne olur ne olmaz demi. ;)

jentzsch

Selam kesmeseker,
Bugün maciniz var sanirim.Eskisehirspor'a basarilar.Cok oldu süper lige cikmayali.Ciksin artik dimi.. ;)
es es es ki ki ki eski eski es... gerisini unuttum  ;D

kesmeşeker

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 18, 2008, 01:17:47 ÖS
Selam kesmeseker,
Bugün maciniz var sanirim.Eskisehirspor'a basarilar.Cok oldu süper lige cikmayali.Ciksin artik dimi.. ;)
es es es ki ki ki eski eski es... gerisini unuttum  ;D
en önemlisi bukadar zaten
es es es ki ki ki eski eski es ;D ;D boluyu devirip süper lige çıkacağız inşAllah :angel: 12 yıldır bu anı bekliyoruz :-\