Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

jentz ile gece yine hayalet gibi sitede dolasiyomusunuz siz.

size bi sorum var.sinav sonucu nezaman belli oldu sizin(jentz,gece)

Sparta

Almancax üyeleri için zor diye birşey yok... Hadi pratik ve dersler bölümüne :) ..

Çalışan B1 sınavını aşmış , Çalışmayan düz yolda kalmış .. Demişler. :D

kirsehir7

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 21, 2008, 05:39:33 ÖS
Almancax üyeleri için zor diye birşey yok... Hadi pratik ve dersler bölümüne :) ..

Çalışan B1 sınavını aşmış , Çalışmayan düz yolda kalmış .. Demişler. :D
vala b1 benim seviyem degildi belkide düz yolda kalirim.

kirsehir7

burcu canim nasilsin gevezem benim.

yaa gece abla ordamisin.slm sanada.

Sparta

Yok sen çalış .. Bak gör geçeceksin Demişti dersin.. :)

kirsehir7

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 21, 2008, 05:42:55 ÖS
Yok sen çalış .. Bak gör geçeceksin Demişti dersin.. :)
yaptik bugün sinavi cuma konusma sinavim var bakalim ya nasil olcak.hayirlisi artik.su almanca sinavini da bi atlatsaydim.

burcukafadar

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 21, 2008, 05:42:43 ÖS

iyiyim canım, eşimle konuşuyordumda ondan yazamadım. ee nasıldı sınav, inşAllah hayırlısıyla geçersin canım ya. bugün sabahtan girdim buraya gözüm hep seni aradı burda. içimden geçirdim hep şimdi sınavdadır diye. dua ettim. inşAllah geçersn canım

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 21, 2008, 05:47:30 ÖS

iyiyim canım, eşimle konuşuyordumda ondan yazamadım. ee nasıldı sınav, inşAllah hayırlısıyla geçersin canım ya. bugün sabahtan girdim buraya gözüm hep seni aradı burda. içimden geçirdim hep şimdi sınavdadır diye. dua ettim. inşAllah geçersn canım
ayy cokm sagol canim yaa. :-* insAllah gecerim.ayy cok mutlu oldum beni düsünd+ügüne.ne güzel burdada dostlarim var.beni düsünen.cok güzel bi duygu.sende insAllah vizeni en kisa zamanda alirsinda esine kavusursun.

burcukafadar

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 21, 2008, 05:49:56 ÖS

ayy cokm sagol canim yaa. :-* insAllah gecerim.ayy cok mutlu oldum beni düsünd+ügüne.ne güzel burdada dostlarim var.beni düsünen.cok güzel bi duygu.sende insAllah vizeni en kisa zamanda alirsinda esine kavusursun.
tabiki düşünüyorum canım benim. biz boşuna burdaki arkadaşlık, dostuk kavramı çok iyi demiyoruz. ohoo seni benim annem bile tanıyor artık. bazen anneme anlatıyorum kırşehir böyle dedi diyorum, o kim diyor, çiğdem diyorum, he tamam şimdi anladım diyor ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 21, 2008, 05:54:17 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 21, 2008, 05:49:56 ÖS

tabiki düşünüyorum canım benim. biz boşuna burdaki arkadaşlık, dostuk kavramı çok iyi demiyoruz. ohoo seni benim annem bile tanıyor artık. bazen anneme anlatıyorum kırşehir böyle dedi diyorum, o kim diyor, çiğdem diyorum, he tamam şimdi anladım diyor ;D
bende esime anlatiyorum.arkadaslarim oldu bu site cok güzel diyorum.simddiden kölnde arkadaslarim var.gece,burcu.cok yardimci arkadaslar bu sitedeki arkadaslar diyorum.jentzi  bile anlatiyorum.

bu arada annene benden bol bol slmlar.benimk icin öp yanaklarindan.

burcukafadar

annem bir evde dursa öpücemde... ben gevezeyim, annemde gezenti. nasıl bir enerjidir bu yarabbim, maşşAllah yani. hiç durmuyor. dün istanbula alışverişe gittik. akşam pestilimiz çıkmış bir vaziyette geldik eve. ben sabah zoraki kalktım, aa birde kalktım annem hazırlanmış bile dışarı çıkıyor. dedim pes doğrusu, durmuyor hiç evde :)
bazen annem güne gitmek için süslenip püslenip gidiyor, ben evin külkedisi, sende kraliçesi diyorum ona ;D

gece

Canim sagol hadi hayirlisi bakalim basarirsin sen merak etme.

burcukafadar

gece sen bilirsin belki; köln'de almanca kursuna gidebileceğimiz goethe enstitüsü var mı?

özlem_özlem

selam gece musaıtsen bı soru olcakk

gece

özlem_özlem

vıze ıslemlerınde bu nufus kayıt orneklerımız varya hanı esımın aılesı benım aılem bıde esım ve benım oldugum nufus kayıt ornegı bu ucunu tercume ettırmek ıcın artık ne gerekıyo bılmıyorum benden 200 300 ytl ıstedı tercumanlık ıcın boyle bıse var mı?
bılgın varsa paylasırmısın tam olarak ne ıstenıyo ne parası ıstenıyo ne yatıyo vs...

gece

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 21, 2008, 09:28:11 ÖS
vıze ıslemlerınde bu nufus kayıt orneklerımız varya hanı esımın aılesı benım aılem bıde esım ve benım oldugum nufus kayıt ornegı bu ucunu tercume ettırmek ıcın artık ne gerekıyo bılmıyorum benden 200 300 ytl ıstedı tercumanlık ıcın boyle bıse var mı?
bılgın varsa paylasırmısın tam olarak ne ıstenıyo ne parası ıstenıyo ne yatıyo vs...

Yeminli tercüman oldugu icin olabilir.Yaptiklari tercümeyi resmi olarak onayladiklari icin ve bütün resmi dairelerde gecerli oldugu icin bir nevi Noter yani.Bu Yeminli tercüman sart.