Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 57 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

özlem_özlem

valla tercumanlık ıcın gıttı zaten o para 230 ytl.:( noter ısını bekletırım o zaman

werdermm

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 24, 2008, 11:30:14 ÖS
tercumana 230 verdım notere daha vermedım :nufus kayıt ornekleı 3 tane benım aılem onun aılesı bıde ıkımızınkı  formul a ve b
bence gereksiz evraklarıda tercüme ettirdin.bak göreceksin.bazıları elinde kalacak.

özlem_özlem

cok sagolun arkadaslar ya cok ıyı oldu valla rahatladım

werdermm

limonn

Alıntı yapılan: özlem_özlem - Mayıs 24, 2008, 11:30:14 ÖS
tercumana 230 verdım notere daha vermedım :nufus kayıt ornekleı 3 tane benım aılem onun aılesı bıde ıkımızınkı  formul a ve b
bana aileler gerekmiyor diye geri çevirdiler..sadece kendi ailen yani çekirdek olann:)..diğer şehirler bilmiyorum ama ben sormuştum özellikle tercüme gerekmiyor dendi  izmir için yani..fazla evrağada kıl oluyolarr

duygu_0354_duygu

evet noter isini sonraya birak. bakarsin istemezler bari ozaman en azindan notere para vermemis olursun....

werdermm

ben deminde yazdım.gereksiz belgeler tercüme ettirmiş.bazıları elinde kalacak.yetkili kişiden duymadan,başkalarının lafıyla evrak hazırlamayın!

gece

Slm almancax sakinleri umarim herkes iyidir :)

werdermm

danke schön,sen nasılsın?

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 24, 2008, 07:23:17 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 24, 2008, 04:15:29 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 24, 2008, 03:34:40 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 24, 2008, 03:31:59 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 24, 2008, 03:30:21 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 24, 2008, 03:21:50 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Mayıs 24, 2008, 02:51:23 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 24, 2008, 02:49:31 ÖS
slma arkadaslar nasilsiniz :)

iyilik sen nasilsin :)
slm gece ablacigim hic konusamiyoz.bak yine kayboldun.

sanada slm kesmeseker.senin vizeden ses yokmu hala.
selam ;) vizeden ses var sonunda ;D eşim izin alamadığı için annesi götürmüş evrakları yabancılar polisine, maaşına hiç bakmamışlar bile hemen istanbulu aramışlar kayınvalidemin yanında ;D haftaya vizesini alır demiş yabancılar polisindeki kişi ;D ;D
ayyy senin adina cok sevindim. :Dhadi insAllah hayirlisiyla alirsin. bize alamanyalardan yazarsin artik. :D
inşAllah hayırlısıyla vizemi alırım da ben uçağa nasıl bineceğimya :-\ :-[
korkma.bende hep korkardim nasil binecegim.kesin kalpden giderim diye.ilk bindigimdede cok korktum.ama simdi okadar korkumuyorum.sende alisirsin.korkma korkma ;D
korkma demek kolay :'(
ağlama ama yaaaa  :embarassed:

burcukafadar

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Mayıs 24, 2008, 08:27:53 ÖS
Alıntı yapılan: limonn - Mayıs 24, 2008, 08:23:31 ÖS
o kadar uğraşıp bekleyip uçak mağdurumu olcaz yaniiiii
okadar bekledim vize için, şimdi de ben uçağa binmem diye gitmezsem ne komik olur dimi ;D ;D
hahahhah hey Allahım ya, düşünüyorumda, vizen çıkmış ama uçak korkusundan gitmem diyormuşun. eşin oracıkta boğar seni herhalde ;D
şaka tabiiii.... :angel: korkmazsın di mi kesmeşeker ???
hem erkek adam uçaktan korkarmı canım aaaaa ;D ;)

jentzsch

Alıntı yapılan: burcukafadar - Mayıs 25, 2008, 01:24:48 ÖÖ
okadar bekledim vize için, şimdi de ben uçağa binmem diye gitmezsem ne komik olur dimi ;D ;D
hahahhah hey Allahım ya, düşünüyorumda, vizen çıkmış ama uçak korkusundan gitmem diyormuşun. eşin oracıkta boğar seni herhalde ;D
Benim 3. binisimde ucak düsüyordu.Belki haberlerde izlemissinizdir.Almanya'da gecen sene büyük bi firtina olmustu.O aksam bir tek bizim ucak ucmustu.Germanwings... Bu ucak genelde cok komik  fiyatlara yolcu tasiyor ama tavsiye etmem kimseye. Bu arada erkek adami bilmem de,ben her binisimde bir daha binmicem diyorum.Ilacla biniyorum artik.. ;D Allah'dan uzun bir süre ucaga binmicem.. :) Ayagin yere bascak kardesim.Öyle 900 km hizla 1800 metrede Alplerin üzerinden ucmak,ucarken de deli gibi sallanmak kolay degil.Benim yürek kaldirmiyor.. ;D

burcukafadar

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 25, 2008, 01:31:10 ÖÖ
Benim 3. binisimde ucak düsüyordu.Belki haberlerde izlemissinizdir.Almanya'da gecen sene büyük bi firtina olmustu.O aksam bir tek bizim ucak ucmustu.Germanwings... Bu ucak genelde cok komik  fiyatlara yolcu tasiyor ama tavsiye etmem kimseye. Bu arada erkek adami bilmem de,ben her binisimde bir daha binmicem diyorum.Ilacla biniyorum artik.. ;D Allah'dan uzun bir süre ucaga binmicem.. :) Ayagin yere bascak kardesim.Öyle 900 km hizla 1800 metrede Alplerin üzerinden ucmak,ucarken de deli gibi sallanmak kolay degil.Benim yürek kaldirmiyor.. ;D
şaka bir yana, ucuz atlatmışsın, fırtına falan. ama ben şunu dikkat ediyorum; benşm teyzem isviçreden geliyor her yıl, genelde biz alıyoruz onu h.alanından, teyzemi beklerken bir bakıyorum gelenlere, Allahım bir havalar bir havalar, hiç te korkmuş havaları yok yani. bi senle kesmeşekermi tırsıyo yoksam ;D

Sparta

KArtallar yüksek uçar derler... :D

Kanaryalar  o kadar çok yükseğe çıkınca başları dönüyor heralde :)  ...

Senin o gördüklerin Beşiktaşlılar :)

burcukafadar

Alıntı yapılan: Sparta - Mayıs 25, 2008, 01:41:09 ÖÖ
KArtallar yüksek uçar derler... :D

Kanaryalar  o kadar çok yükseğe çıkınca başları dönüyor heralde :)  ...

Senin o gördüklerin Beşiktaşlılar :)
hımmmm.. konuya çok iyi bir yerden değindin Sparta, teşekkürler ;)
demekki bende o yüzden uçağa bindiğimde hiç korkacakmışım gibi gelmiyor ;) :)

gece

Alıntı yapılan: jentzsch - Mayıs 25, 2008, 01:31:10 ÖÖ

Bende ilk buraya gelirken ciddi sallanmistik ucakta  baya da düstü ya cok korkmustum okadarki artik tamam dedim herall cikamiycaz burdan . ;)