Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Aysecim bende gidiyorum anahtarlar sana emanet ;D ;D
kapilari camlari kapat olurmu canim kotürol et ;D ;D

Hayirli geceler. ;)

gece

Hadi ozaman beraber ayrilalim bari aysecim selametle ;)

kirsehir7

he he ben girdim.cami acik birakmisiniz.iiiyy bu formun hali ne temizlemeden gitmisiniz sizi ;D

kirsehir7

ufffffff uyku tutmadi beni.suraya kivrilip uyuyayim.sabah olunca kaldirirsiniz beni ;D

a_ysche

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Mayıs 31, 2008, 03:30:48 ÖÖ
ufffffff uyku tutmadi beni.suraya kivrilip uyuyayim.sabah olunca kaldirirsiniz beni ;D

kırşehir uyann,sabah oldu canım..ya kırşehir hadi ama kalk bak şimdi gelir bizimkiler,senin daha yatağın ortada ;D
gece o saate kadar uyumazsan uyanamazsın şimdi tabi ;D ;D
(son cümle anneme aittir  ;D )

gece

Hayirli sabahlar Almancax sakinleri :)

kirsehir7

haaaa.uyuyakalmisim burda yaa.aysecigim uyandirmaya calismisin ama öyle bi uyumusumki uyanamamisim.pek rahatmis bu form bee

kadriye_01

kadriye_01

kadriye_01

arkadaşlar bu soruyu nerde soracağımı bilemedim en son buraya karar verdim sorum şu vize başvurusunda eşinizle nerde nasıl tanıştınız gibi sorular soruluyormuş sizce bu soruya internette tanıştık demek nasıl bir tepki verir şimdiden cvplarınız için tşkrler

a_ysche

merhaba arkadaşım..
senin sorun ve benzeri sorular "almanya hakkında bilgiler,sorular ve cevaplar" bölümünde cevaplanıyor..istersen orayı bir incele belki cvp bulabilirsin.
Benim bu konuda bilgim yok fakat eğer oraya da yazarsan eminim cevaplanır..
iyi akşamlar.

kadriye_01

tşk ederim cvbınız için

jentzsch

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Mayıs 31, 2008, 11:10:24 ÖS
arkadaşlar bu soruyu nerde soracağımı bilemedim en son buraya karar verdim sorum şu vize başvurusunda eşinizle nerde nasıl tanıştınız gibi sorular soruluyormuş sizce bu soruya internette tanıştık demek nasıl bir tepki verir şimdiden cvplarınız için tşkrler
Öncelikle bu tarz sorulari herkese sormuyorlar.Eger sorarlarsa da bence internette tanistik deme..

kadriye_01

ama yalan konuşuncada çapraz bir soru sorarlarsa yalanım çıkarsa ne yaparım şaştım kaldım yaa pazartesi evraklarımı teslim edecem :(

kadriye_01

kalbim dürüst ol gerçekleri söyle  diyor ama bir yandanda ret olmaktan korkuyorum ltf yardımcı olun sizin paylaşımlarınıza ihtiyacım var hep birlikte bir karar verelim kararsız kaldım

jentzsch

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Mayıs 31, 2008, 11:22:09 ÖS
ama yalan konuşuncada çapraz bir soru sorarlarsa yalanım çıkarsa ne yaparım şaştım kaldım yaa pazartesi evraklarımı teslim edecem :(
Insanlari yalan söylemeye tesvik etmek ne kadar dogru bir sey bilmiyorum ama ben olsam internette tanistik demezdim.Siz bildiginiz gibi yapin.Etkileyip yanlis bir sey yapmanizi istemem..

kadriye_01

burdaki arkadaşların hepsinin fikrine saygım var herkes benim için çok değerli bu konu hakkında gelen bütün yazıları pazar gecesine kadar okuyup değerlendirip bir karar verecem pazartesi sabah 8.15 de randevum var ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun