Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gece

Arkadaslar bugün icimden herkese TESEKKÜR etmek gecti hani kahvelerde bu gün caylar banden derlerya bande hepinize teskküler dagitmak istiyorum :D :D :D :D :D
Cünkü sizi COOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Seviyorum :D

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: gece - Haziran 02, 2008, 03:50:46 ÖS
Arkadaslar bugün icimden herkese TESEKKÜR etmek gecti hani kahvelerde bu gün caylar banden derlerya bande hepinize teskküler dagitmak istiyorum :D :D :D :D :D
Cünkü sizi COOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK Seviyorum :D
oooooo gece bakiyorum bugun havandasin :D :D :D :D :D canimm butun kotu gunlerin boyle olsunnnn arkadasimm.....

duygu_0354_duygu

Alıntı yapılan: kadriye_01 - Haziran 02, 2008, 03:17:41 ÖS
slm arkadaşlar yeni geldim vize işlemlerimi yaptım evrakları verdim yalan konuşmadım inetnette tanıştım dedim hiçbir sorun çıkmadı çok şükür ama yalan konuşan 2 arkadaşın yalanını çıkardılar 2 soruyla hepinize bana verdiğiniz cvplar vede yardımlarınız için tşkrler ALLAH hepinizden razı olsun artık bende vize sonucu bekleyen arkadaşların arasına katıldım :) ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun
hadi gozun aydin kadriyecimmm.... her isin böyle basarili gecerr insAllahhh. :)
hadi artik en kisa zamanda senide beklerizzz burayaaa :)
guzel haberlerini aliriz insAllahhhhhhh

kirsehir7

hosgeldin duygu.naptin yerlestinmi evine.ee alistinmi alamanyaya.

gece

Kirsehirim imzani cok sevdim yaa beni kiz deli olur görse Hind dansi sevdasi var filimlerini muhakkak seyrederiz kizimla hehehehehehe genclik yawwww  ;D ;D ;D ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: gece - Haziran 02, 2008, 04:30:34 ÖS
Kirsehirim imzani cok sevdim yaa beni kiz deli olur görse Hind dansi sevdasi var filimlerini muhakkak seyrederiz kizimla hehehehehehe genclik yawwww  ;D ;D ;D ;D
valla bende bayiliyom.arb müzig ve hint müzigi dinlim.scharukana bagilim,hastasiyim. ;D
belki bilirsin scharukani

gece

Bende haraketli oldugu icin izlerim Hind müzigi ama siz baya hayransiniz yawwwww  ;D ;D ;D ;D

gece

Kirsehir benim kizla ayni zevklere sahipsiniz seni cok merak ediyor kizim  ;)

gece

Kizimdan dolayi biliyorum tabi  :D

gece

Bu resimde bizim kirsehirimize armaginimiz olsun ....

kirsehir7

cok tesekkür ederim gece ablacigim.bende kizini merak ettim simdi. ??? ::)
kizinin burcu ne ???

kirsehir7

buda bi filmminden fotograf.bu filmi izlerken cok agladim.cok acikli bi filmdi.gerci cogu cok duygusal oluyo.ama bu filmdeki karakterlerin hepsine birden üzülüp aglamistim.filmin adi kabhi alvida

kirsehir7

en sevdigim kadin oyuncuda bu.Aiswarya rai
1994 dünya güzeli secildi.

kesmeşeker

hint müziğini ben de severim ama dansları çok komik geliyor bana  ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: kesmeşeker - Haziran 02, 2008, 08:22:47 ÖS
bana komik gelmiyo yaa cok güzel dans ediyolar.ama komik yaptiklari hareketlerde var.ama onlarda cok hos.anlatacaklarini hareketleriyle anlatiyolar.

kesmeşeker

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 02, 2008, 08:24:04 ÖS
Alıntı yapılan: kesmeşeker - Haziran 02, 2008, 08:22:47 ÖS
bana komik gelmiyo yaa cok güzel dans ediyolar.ama komik yaptiklari hareketlerde var.ama onlarda cok hos.anlatacaklarini hareketleriyle anlatiyolar.
tabiki yaptıklarının anlamı vardır ama ben anlamadan izlediğim için komik geliyor :-\ küçümsemiyorum yanlış anlama sakın :angel: