Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smc-403

Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Haziran 02, 2008, 11:35:37 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 02, 2008, 11:28:56 ÖS
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Haziran 02, 2008, 11:26:57 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 02, 2008, 10:55:45 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Haziran 02, 2008, 10:53:25 ÖS
hayirli olsun sms-403 ins bir an önce sonuclanir :)
insAllahhh :)
ben Almanyadayim iste.geleli  1 ay oldu burda ev ariyoruz bulamiyorum. evsiz barksiz kaldikkkk

teşşekkürler inşAllah bakalım artık beklices yapcak başka bişi kalmadı bekeleyip dua etmekten başka
slm smc nealemsinnnn? vizeye basvurude bulundun mu?

evet bu sabah başvurdum inşşAllah en kısa zamanda vizem çıkar sen nasılsın  neler yaptın varmı bi gelişme
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 02, 2008, 11:28:56 ÖS
Alıntı yapılan: duygu_0354_duygu - Haziran 02, 2008, 11:26:57 ÖS
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 02, 2008, 10:55:45 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Haziran 02, 2008, 10:53:25 ÖS
hayirli olsun sms-403 ins bir an önce sonuclanir :)

teşşekkürler inşAllah bakalım artık beklices yapcak başka bişi kalmadı bekeleyip dua etmekten başka
slm smc nealemsinnnn? vizeye basvurude bulundun mu?

evet bu sabah başvurdum inşşAllah en kısa zamanda vizem çıkar sen nasılsın  neler yaptın varmı bi gelişme
insAllahhh :)
ben Almanyadayim iste.geleli  1 ay oldu, oturumumu uzattim. burda ev ariyoruz bulamiyorum.anlayacaginnn evsiz barksiz kaldimm bu yaban ellerdeee  :'(  ;D  ;D
cuma gunu tekrar TR ye gitcem. benim daha dugun olmadi. insAllah dugunu yapip geri doncem buraya... cokk özledim TR yi  :embarassed:  ;D
gelipte gorceksin yaa tr bir baska guzell yaaa..... benceee!

kira kontratı istemedilermi sizden özlenmezmi illaki özlices bi laf vardır bülbülü altın kafese koymuşlar bülbül banamısın dememiş illede memleketim demiş :D

gece

Hosgeldin Burcukafadar neoldu bizim ssk isi  ;D ;D ;D hala ses yok  ;D ;D ;D

smc-403

herkese hayırlı geceler hadi kalın sağlıcaklı bnm uykum geldi yarın görüşmek üzere

gece

Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 03, 2008, 12:37:42 ÖÖ
herkese hayırlı geceler hadi kalın sağlıcaklı bnm uykum geldi yarın görüşmek üzere

sanada hayirli geceler sms-403

gece

kimselerde yok yaw almancax sokaklari ne kadar sessiz bu gece nerdesiniz millet  ;D ;D ;D ;D

SEVGI-40

evet ya bende bakiyorum bu adamin filmlerine cok güzeller

burcukafadar

Alıntı yapılan: gece - Haziran 03, 2008, 12:32:54 ÖÖ
Hosgeldin Burcukafadar neoldu bizim ssk isi  ;D ;D ;D hala ses yok  ;D ;D ;D
hoşbulduk canım...
senin işi oldu bil sen, iriki güne kalmaz işe giriş formunu gönderirim, mesajla ;D

smc-403

günaydın millet umarın herkes için iyi bir gün olur daha ne dileyebilirim ki  :D kimse olmayınca ancak böle şeler yazılıo foruma

kirsehir7

günaydin millet.baya sessizlesmis form.

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 03, 2008, 11:29:49 ÖÖ
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 03, 2008, 10:55:19 ÖÖ
günaydın millet umarın herkes için iyi bir gün olur daha ne dileyebilirim ki  :D kimse olmayınca ancak böle şeler yazılıo foruma
Hallo leute.Heute ist Dienstag und wir dürfen nicht heute hier Türkisch sprechen.Heute ist nur Deutsch bitte..Danke schön.. ;)

jentzsch

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 01, 2008, 01:39:54 ÖÖ
Duyuru: ''Laf lafi aciyor'' konusunun fikir babasi yani ben jentzsch ve konuyu acan kisi olan Esma41 arkadasimiz düsündük ve aramizda söyle bir karara vardik.Bundan sonra haftanin iki günü ''Laf lafi aciyor'' bölümünde Türkce konusulmasini yasaklamak istiyoruz.Sadece Almanca yazilacak.Bunu tabiiki siz sevgili arkadaslarimizinda kabul etmesi gerekiyor.Sanirim 3,5 kisi bunu kabul edersek diger arkadaslarda uymak zorunda kalirlar.Yalniz kabul ettikten sonra bu kurali bozmayalim.Yeni giren arkadaslar olabilir.Onlari uyarabiliriz.Bu hem forumun ana temasina uygun bir kural olacaktir hemde her seyden önemlisi biz Almanca ögrenmeye calisan arkdaslarimizin cok isine yarayacaktir.Bu tarz acilan konular forumda mevcut biliyorum ama ben bu konunun cekici oldugunu ve bazi arkadaslarin ayaginin alistigini gördüm bende dahil..Neyse uzun lafin kisasi ben ve Esma 41 Sali ve Persembe günleri bu bölümde sadece Almanca konusulmasini istiyoruz.Bunu kabul eden ve bu fikre destek cikan arkadaslar buraya bizi onayladiklarina dair mesaj yazarlarsa sevinirim ve Sali gününden itibaren bu yeni kanunu ( ;D) Almancax meclisinden gecirir,Cumhurbaskanimiz (admin muharrem) 'in onayina sunariz.

Saygilar,sevgiler

Timur Jentzsch  ;D

Lesen Sie bitte!   viel Spass.. :D

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 03, 2008, 01:39:14 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 03, 2008, 11:29:49 ÖÖ
Alıntı yapılan: smc-403 - Haziran 03, 2008, 10:55:19 ÖÖ
Hallo leute.Heute ist Dienstag und wir dürfen nicht heute hier Türkisch sprechen.Heute ist nur Deutsch bitte..Danke schön.. ;)
entschuldigung jentz.ich habe vergessen.
hallo die kollegen.wo seid ihr?

gece

Hallo Freunde! wie geght´s euch ?;)

gece

Willkommen Asil.Wie geht`s dir?"hosgeldin Asil nasilsin? :D

gece

Herkese slm nasilsiniz Almancax sakinleri dünde kimseler yoktu bugünde nerelere kayboldunuz yaw:) almanca yazalim dediniz bir almancax sakini bile yazmadi
olmayan almancamla selam verdim iki muhabbet edelim dedim yokkkkkkkkkk nerde tutmaz bu is ben bildim  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Aşil

Alıntı yapılan: gece - Haziran 03, 2008, 08:12:47 ÖS

hoşbulduk gece. yoklugumda yazılan yazıları okuyorum oku oku bitmiyor ne çok yazmışsınız öyle..

gece

Alıntı yapılan: Aşil - Haziran 04, 2008, 02:53:27 ÖS
Alıntı yapılan: gece - Haziran 03, 2008, 08:12:47 ÖS

hoşbulduk gece. yoklugumda yazılan yazıları okuyorum oku oku bitmiyor ne çok yazmışsınız öyle..

Sen gideli cok oldu buralardan,muhabbetde boldu hic yorulma bitiremessin okumakla ; gözlerimiz seni hep aradi ama ;)