Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

jentzsch

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 14, 2008, 02:38:40 ÖÖ
Ben de iyi sayilirim iste Timur.. Gördügün gibi Esma teyzemizle yazisiyorduk... ;D
Sen ne yapiyorsun Timur?
Iyidir Onur ne olsun..Sabah isim var erken yatmaliyim.(saat:01.41 ne kadar erken ;D)

Sonra görüsürüz..

3,14

Ok, iyi geceler sana... Tekrar görüsmek üzere.... :)

esma 41

esma 41

Sevgili yegenim Onur ,

senin hala uykun gelmedimi ?

Gözlerini fazla yorma :D

Bizde yavas yavas ciksak iyi olur ...

Biraz teyze sözü dinle bakim ....  :D

3,14

Geldi gelmez mi.. ;D Ama yatmak istemiyorum... :(

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 14, 2008, 02:52:24 ÖÖ
Geldi gelmez mi.. ;D Ama yatmak istemiyorum... :(

Hadi yat ... gözlerin dinlensin biraz .

Neyse , sen bilirsin .  ;D

Ben herkese hayirli geceler diliyorum.  ;)

3,14

Neyse bari ben de gideyim... Dinleneyim biraz.. ;D Hadi herkese iyi geceler.. Yarin görüsürüz arkadaslar! :) :)

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 14, 2008, 02:56:15 ÖÖ
Neyse bari ben de gideyim... Dinleneyim biraz.. ;D Hadi herkese iyi geceler.. Yarin görüsürüz arkadaslar! :) :)

ALLAH a emanet ol yegenim .

Ablamada selam söyle ...  ;D ;D

3,14

Aleyküm selam.. ;D Kuzenlerime de sen selam söyle, yatiyorlarsa, iyi geceler öpücügü kondur yanaklarina birer birer... ;D

Ya bu arada, ben Mozilla Firefox'tan Almancax'a giremiyorum, hata veriyor... Bunun sebebi ne olabilir?????

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 14, 2008, 03:00:26 ÖÖ
Aleyküm selam.. ;D Kuzenlerime de sen selam söyle, yatiyorlarsa, iyi geceler öpücügü kondur yanaklarina birer birer... ;D

Ya bu arada, ben Mozilla Firefox'tan Almancax'a giremiyorum, hata veriyor... Bunun sebebi ne olabilir?????

Ben su anda Mozilla Firefox dan giriyorum.
Hata falanda yok gördügün gibi.

Bu sorunun Mozilla ile ilgili oldugunu düsünmüyorum Onur .

3,14

Alıntı yapılan: esma 41 - Haziran 14, 2008, 03:04:43 ÖÖ

Her seferinde "Giriş yapamıyorsunuz. Lütfen Cookie ayarlarınızı kontrol edin." yaziyor.... :(

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 14, 2008, 03:06:15 ÖÖ

Her seferinde "Giriş yapamıyorsunuz. Lütfen Cookie ayarlarınızı kontrol edin." yaziyor.... :(

Bu sorun  sadece Almancaxa girmek isteyincemi oluyor ?

3,14

Ya sifremi mi unuttum diyorum, Mozilla Firefox'tan girip sifremi yenilemek istiyorum, gelen maile tikliyor ve sifremi degistiriyorum, ama yine de girmiyor, sürekli yukardaki hata meydana geliyor....

3,14

Alıntı yapılan: esma 41 - Haziran 14, 2008, 03:07:12 ÖÖ
Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 14, 2008, 03:06:15 ÖÖ

Bu sorun  sadece Almancaxa girmek isteyincemi oluyor ?

Evet, diger sitelere girebiliyorum... Bir de benim Internet Explorer'de hatali, bazen takiliyor ya da durup dururken hata verip kapaniyor, o yüzden Mozilla Firefox'tan girmek istiyorum, orda bu tür sorun olmuyor cünkü... Simdiye kadar olmamisti yani, eger girebilsem bir sorun olmayacak, ama bir türlü girmiyor... :(

esma 41

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 14, 2008, 03:08:50 ÖÖ
Ya sifremi mi unuttum diyorum, Mozilla Firefox'tan girip sifremi yenilemek istiyorum, gelen maile tikliyor ve sifremi degistiriyorum, ama yine de girmiyor, sürekli yukardaki hata meydana geliyor....

Bence sen simdi Bilgisayari kapat.
Yarin tekrar dene , üst üstte hatali sifre yazinca ( dogruda olsa ) böyle oluyor bazen.

InsAllah yarin düzelir .

Ben simdi cikiyorum iyi geceler.

3,14

Tamam, ben de cikiyorum o zaman.. Iyi geceler.  :-* Görüsürüz yarin... :) :)

gece

Selam Almancax sakinleri!!!!
Almancax Hava raporuna hosgeldiniz.
Bugün gece Hava tahmin raporlarina göre uzun zamandir yüksek basincin ve siyah bulutlarin hakim oldugu Almancax sokaklari; nihayet bol günesli ve espirili sagnak yaz yagmuruna tutulucagi bildirildi.
Ilerleyen saatlerde Almancax´da beklenen kahkaha ve mutluluk esintileri ortamda olusan günlerdir yasanan sIkIntIlI hali ortadan kaldiricagi umuluyor..
Almancax Gece Hava tahminlerinden simdilik bukadar...
Bol günesli ve Sagnak mutluluk yagmurlarina Tutulmaniz ümidiyle...

Siz nasil olursaniz olun Havaniz hep iyi olsun...
"son söz cocuklugumda duydugum bir cümle alinti yani"

G&C