Laf Lafı Açıyor

Başlatan esma 41, Şubat 11, 2008, 01:10:36 ÖÖ

0 Üyeler ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kirsehir7

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 22, 2008, 06:37:56 ÖS
;D ;D ;D ;D Öyle valla Yasasin yemek yemeeeek! :D

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 22, 2008, 06:36:21 ÖS
Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 22, 2008, 06:33:54 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 22, 2008, 06:31:37 ÖS
yaw gece ablacigim sizin su yöresel yemek tarafina bakmaya daynamiyorum.ama dayanamiyorum yaa.her baktigimda karnim acayip acikiyo.canim cekiyo o yemeklerden yaa  :'(
simdide gördüm o güzelim ezo gelin corbasini,köfteyi canim cekti  ;D
Sorma sorma.. ;D Yaw biz milletce yemege cok düskünüz sanirim.Isimiz gücümüz yemek. ;D En azindan benim öyle. :D
valla benim okadar aram yok ama güzel yemek görünce dayanamiyorum.

;D ;D ;D
aciktim aciktim aciktim :-\  :'(

Sparta

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 22, 2008, 06:38:15 ÖS
ayse,sparta hosgeldiniz.nasilsiniz.

Hoşbulduk ben iyiyim. Ayşede iyidir heralde :D
İşiniz gücünüz yemek. Hangi konuya baksam hep yemek konusu var :)

jentzsch

Bende aciktim.En iyisi gidim de bi manti,dolma falan atistiracak bir seyler yapim kendime iki dakka.. ;D

kirsehir7

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 22, 2008, 06:41:02 ÖS
Bende aciktim.En iyisi gidim de bi manti,dolma falan atistiracak bir seyler yapim kendime iki dakka.. ;D
sen manti dolma yapmasini biliyomusun jentz waaaaw.neymisin sende haberimiz yokmus.

bakseeeeen ;D

3,14

40 yillik ascilar bile 2 dakikada yapamiyor bunlari jentzsch sen nasil ögrendin? ;D Bana da ögretsene :D

jentzsch

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 22, 2008, 06:43:07 ÖS
sen manti dolma yapmasini biliyomusun jentz waaaaw.neymisin sende haberimiz yokmus.

bakseeeeen ;D
Biliyorum ama cok slk yapmam.Zor geliyor.Kolay yemekleri tercih ediyorum genelde.E yillarca yalniz yasadim.Mecbur ögrendik.. ;D Önceleri severdim de yapmasini ama artik üseniyorum. ;D

jentzsch

Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 22, 2008, 06:44:37 ÖS

40 yillik ascilar bile 2 dakikada yapamiyor bunlari jentzsch sen nasil ögrendin? ;D Bana da ögretsene :D
Usta bir ascinin asci oglundan ögrendim Onur.3,4 sene ayni evde yasadikta.. ;D

kirsehir7

ehh!birgün bize söyyyylee ellerinle güzel yemekler yapip davet edersin artik.jentz  ;D

3,14

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 22, 2008, 06:45:31 ÖS
Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 22, 2008, 06:43:07 ÖS

bakseeeeen ;D
Biliyorum ama cok slk yapmam.Zor geliyor.Kolay yemekleri tercih ediyorum genelde.E yillarca yalniz yasadim.Mecbur ögrendik.. ;D Önceleri severdim de yapmasini ama artik üseniyorum. ;D

Ben yardim ederim sana.. Yaprak sarmasini bilirim ben ;)

Alıntı yapılan: jentzsch - Haziran 22, 2008, 06:46:50 ÖS
Alıntı yapılan: 3,14 - Haziran 22, 2008, 06:44:37 ÖS

Usta bir ascinin asci oglundan ögrendim Onur.3,4 sene ayni evde yasadikta.. ;D

Ben de bilirim az cok, ama saatler alir bitmesi.. ;D Sen bana da ögretsene ::)

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 22, 2008, 06:48:13 ÖS
ehh!birgün bize söyyyylee ellerinle güzel yemekler yapip davet edersin artik.jentz  ;D

Evet jentzsch kirsehir hakli.. ;D Söyle güzel bir sarma yemeyeli epey oldu.. ;D

3,14

Hos geldiniz (LALEZAR) ve a_ysche :)

a_ysche

hoşbulduk onurr :D

naber,neler yapıyosun  ;D  ;D

3,14

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 22, 2008, 07:32:35 ÖS
hoşbulduk onurr :D

naber,neler yapıyosun  ;D  ;D

Iyiyim sag ol, sen ne yapiyorsun? Hayat nasil oralarda? Hava nasil? :P

a_ysche

bende iyiyim çok tşk. ederim.havalar acayip sıcak burda.daha şimdiden kışı aramaya başladım gibi birşey..hayat ta aynı devam..hiçbir değişiklik olmadan..

3,14

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 22, 2008, 07:49:17 ÖS
bende iyiyim çok tşk. ederim.havalar acayip sıcak burda.daha şimdiden kışı aramaya başladım gibi birşey..hayat ta aynı devam..hiçbir değişiklik olmadan..

Ya burasi cok sicak ve nemli ya... Oturdugum yerden terliyorum..... :( :(

a_ysche

seni şimdi birde üyeliğinin silinme telaşı sarmıştır,ya silinirsem diye düşünüp ter basıyordur seni ;D

3,14

Alıntı yapılan: a_ysche - Haziran 22, 2008, 08:01:54 ÖS
seni şimdi birde üyeliğinin silinme telaşı sarmıştır,ya silinirsem diye düşünüp ter basıyordur seni ;D

Bilmem......... ;D ;D ;D Allah büyüktür insAllah silinmem.. :(

gece

Alıntı yapılan: kirsehir7 - Haziran 22, 2008, 06:31:37 ÖS
yaw gece ablacigim sizin su yöresel yemek tarafina bakmaya daynamiyorum.ama dayanamiyorum yaa.her baktigimda karnim acayip acikiyo.canim cekiyo o yemeklerden yaa  :'(
simdide gördüm o güzelim ezo gelin corbasini,köfteyi canim cekti  ;D

Yaw atla gel yakinsin bana ben sana güzel bir ziyafet  hazirlarim kirsehirim ya :D:D